N12
פרסומת

חלם שאישתו בוגדת בו - וחנק אותה

גבר בן 49 נעצר בעיירה הקטנה ארצ'יבלד שבפנסילבניה לאחר שניסה לרצוח את אישתו בשל חלום רע שחלם. שכן שהגיע לבית הצליח להציל את האישה, שנפגעה בצווארה ובפניה כתוצאה מהחניקה. לטענת המשטרה, הבעל החונק התעורר מהחלום לאחר שהשתכר, וכתוצאה מכך תקף את אישתו

סוכנויות הידיעות
חדשות
פורסם:
קונראד רודלאבאג', הבעל התוקף
הקישור הועתק
קונראד רודלאבאג', הבעל התוקף
קונראד רודלאבאג', הבעל התוקף

החלום של כל גבר? השלווה בעיירה הקטנה והשקטה ארצ'יבלד שבמדינת פנסילבניה הופרה בסוף השבוע האחרון כשהמשטרה המקומית עצרה גבר שחנק ותקף את אישתו, לאחר שלטענתו התעורר מחלום שבו היא בוגדת בו.

לטענת המשטרה, קונראד רודלאבאג' (49) שתה לשוכרה לפני שנרדם לישון, והתעורר ביום שבת לפנות בוקר כשהוא משוכנע שאישתו הפרה את אמונו. לאחר מכן החל הבעל לחנוק ולאיים להרוג אותה, עד שהתערבה בתם המתבגרת וניסתה להתקשר למשטרה - אך אז הוא תקף גם אותה.

המשטרה מסרה כי הבת הצליחה להימלט ולברוח לשכנים. מיד לאחר מכן הגיע השכן והוריד את רודלאבאג' מעל אישתו, שנאלצה לקבל טיפול רפואי בשל מספר פציעות בפניה, בצווארה ובראשה.

הבעל החונק נעצר בחשד לניסיון לרצח והועבר למעצר. לטענת המשטרה, עורך דינו התעכב זמן מה עד שהתקשר אליו בחזרה במעצר.