N12
פרסומת

סופה מגיעה לחוף המזרחי בארה"ב - חלק מהטיסות מהארץ לניו יורק נפגעו

הסופה צפויה להגיע לשיאה ביומיים הקרובים ועל פי ההערכות היא השפיעה על כ-5,000 טיסות מכל העולם שבוטלו או שינו שעות. גם בארץ החברות נערכות לשינויים, ואם אתם טסים לניו יורק מומלץ להתעדכן מולן

אילן ארנון
פורסם: | עודכן:
שדה התעופה JFK
שדה התעופה JFK | צילום: רויטרס
הקישור הועתק

יותר מ-5,000 טיסות לנמלי התעופה השונים בניו יורק בוטלו או שינו את זמני הטיסה שלהן, בעקבות סופת חורף נוספת שמתקרבת לחוף המזרחי. השיבושים צפויים להחמיר גם מחר עם המשך השלג. על פי ההערכות, הסופה צפויה להיות קשה ולגרום לשיבושים רבים, ובעקבות כך חברות התעופה כבר הודיעו לנוסעים על השינויים מראש.

גם בארץ נערכים לסופה שתגיע גם לניו יורק, אחד היעדים הכי מבוקשים של הישראלים. מהסתכלות בלוח הטיסות שממריאות ונוחתות מנתב"ג לניו יורק, לא ניתן לראות כעת שינויים, אך כבר אתמול הנוסעים בחלק מהחברות קיבלו הודעות על שינויי שעות. אם אתם טסים לעיר ביומיים הקרובים, מומלץ לבדוק מול חברת התעופה.

מלבד לניו יורק, שירות מזג האוויר האמריקאי פרסם אזהרת סופת בניו ג'רזי, חלקים ממרילנד, קונטיקט, רוד איילנד ומסצ'וסטס. באזורים אלה צפויים לרדת יותר מ-60 סנטימטרים של שלג ולהביא משבי רוח של יותר מ-64 קמ"ש. הנסיעות בימים אלה יהיו מסוכנות עם ראות נמוכה.

כזכור, גם באירופה מזג האוויר הקיצוני גרם לשיבושים בטיסות, גם מהארץ. כך, ביום שישי נמל התעופה בווינה, אוסטריה, נסגר לסירוגין וטיסות מהארץ אף הוסטו לנמלי תעופה אחרים ביבשת. לפני כן, נמל התעופה בבוקרשט נסגר מסיבות דומות והטיסות בו בוטלו.