12 טונות של חטיפי קיטקט נגנבו באירופה; חשש ממחסור לקראת חג הפסחא

החדשות בקצרה:
- 12 טונות של חטיפי שוקולד קיטקט נגנבו במהלך הובלתם באירופה.
- המשלוח שכלל כ-414 אלף חטיפים יצא ממפעל באיטליה לעבר פולין.
- המשאית והסחורה שטרם אותרו הוגדרו על ידי נסטלה כגנובות.
- נסטלה הזהירה כי היעלמות המשלוח עלולה להוביל למחסור בחנויות.
- ניתן לעקוב אחר החטיפים באמצעות סריקת קודים ייחודיים על האריזה.
- למה זה חשוב: הגנבה התרחשה לקראת חג הפסחא המאופיין בביקוש גבוה.
12 טונות של חטיפי שוקולד קיטקט נגנבו בשבוע שעבר במהלך הובלתם באירופה. ענקית המזון השווייצרית נסטלה, בעלת המותג, מסרה היום (שבת) לסוכנות הידיעות AFP כי מדובר במשלוח של 413,793 יחידות מהסדרה החדשה של השוקולד. הגנבה התרחשה בזמן שהסחורה הועברה בין אתר הייצור לנקודות ההפצה.
לפי הודעת החברה, המשאית יצאה ממפעל במרכז איטליה והייתה אמורה להגיע ליעדה בפולין. נכון לעכשיו, כלי הרכב ותכולתו טרם אותרו והחברה הגדירה את האירוע כמעשי שוד. "אנחנו תמיד מעודדים אנשים לקחת הפסקה עם קיטקט", אמר דובר החברה. "אך נראה שהגנבים לקחו את המסר פשוטו כמשמעו וברחו עם יותר מ-12 טונות של שוקולד".

חשש ממחסור בחנויות
נסטלה הזהירה כי היעלמות המשלוח עלולה להוביל למחסור בחטיפים על המדפים. לפי החברה, הצרכנים עשויים להתקשות למצוא את השוקולד האהוב עליהם לקראת חג הפסחא המלווה בביקוש גבוה. בחברה ציינו עוד כי החטיפים שנגנבו עלולים להגיע לערוצי מכירה לא רשמיים ברחבי השווקים באירופה.
בנסטלה הבהירו כי ניתן לעקוב אחר הסחורה הגנובה באמצעות סריקת קודים ייחודיים המופיעים על כל חטיף. במקרה שתימצא התאמה בבדיקה, הסורק יקבל הנחיות ברורות כיצד להתריע בפני החברה, שתעביר את הראיות לרשויות המתאימות. חקירת האירוע נמשכת בשיתוף פעולה הדוק עם המשטרה המקומית ושותפי שרשרת האספקה.
