דיווח בהודו: צעיר ישראלי נהרג בתאונת דרכים
מטייל ישראלי נהרג ביום שישי בשעה שרכב על אופנוע בכביש שבין הערים אגרה ומאטהורה במדינת אוטר פראדש • המשטרה המקומית אישרה שהמטייל וחבר ישראלי נוסף שכרו אופנועים בבירה דלהי • מפקד המשטרה: הקסדה שלו נפלה בזמן התאונה, הוא סבל מפציעות קשות • משרד החוץ: "האירוע מוכר ומטופל ע״י המחלקה לישראלים בחו״ל והנציגות בהודו"

צעיר ישראלי נהרג בתאונת דרכים בהודו ביום שישי, כך דווח בכלי התקשורת במדינה. על פי הדיווחים, הישראלי נהרג בתאונת אופנוע בדרכו מהבירה ניו דלהי לעיר אגרה, שם נמצא הטאג' מאהל. ממשרד החוץ נמסר: "האירוע מוכר ומטופל ע״י המחלקה לישראלים בחו״ל והנציגות בהודו".
עוד דווח כי הצעיר שנהרג היה בדרכו עם חבר ישראלי נוסף, ושניהם הגיעו להודו בשבוע האחרון של אוקטובר. המשטרה המקומית אישרה כי השניים שכרו אופנועים בדלהי באופן חוקי.
התאונה התרחשה בשעות הבוקר של יום שישי, בכביש שבין אגרה למאטהורה, במדינה אוטאר פראדש. מפקד המשטרה המקומית אמר כי המטייל הישראלי החליק עם האופנוע ונפגע. לדבריו, הוא חבש קסדה, אך היא נפלה בזמן התאונה והוא ספג פציעות קשות.