N12
פרסומת

גרמניה: גלגל ענק עלה באש, עשרות נפצעו - בהם שניים במצב קשה

אחד הקרונות של גלגל הענק החל לבעור במהלך אחת ההופעות בפסטיבל "הייפילד", שמושך אליו עשרות אלפי מבקרים מדי שנה • לפחות 30 בני אדם נפצעו - רובם במצב קל • לאחר שכוחות הכיבוי השתלטו על האש, הודיעו המארגנים על חידוש הפסטיבל • תיעוד

N12
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

אירוע חריג התרחש אמש (שבת) במהלך פסטיבל הרוק "הייפילד" שמתקיים מדי שנה בגרמניה, כאשר שרפה פרצה באחד בקרונות של גלגל ענק שהיה עמוס במבלים באותה העת. דוברת המשטרה המקומית מסרה לעיתון "בילד" הגרמני, שכ-30 אנשים נפצעו מתוכם שניים במצב קשה. "בין הפצועים גם 4 שוטרים, רוב הנפגעים במצב קל", הוסיפה. נסיבות השרפה אינן ידועות.

באותן דקות, הופיע על הבמה הראפר הגרמני סקי אגו - שעצר את המופע והתריע שהוא רואה אש מתחילה לבעור. על פי הדיווחים המקומיים, כוחות רבים של כיבוי אש הגיעו, נפרסו בשטח ופעלו לכבות את השרפה. עד ראייה אמר לעיתון ש"מכבי האש הגיעו במהירות וכנראה מנעו אסון גדול".

עם כיבוי האש ופינוי הפצועים על ידי כוחות ההצלה, הודיעו המארגנים כי "ההצגה חייבת להימשך", והפסטיבל חודש. במשך שלושת ימי הפסטיבל צפויים להופיע 54 להקות וזמרים שונים, ולמעלה מ-30 אלף איש צפויים לפקוד את המתחם הענק.