N12
פרסומת

"צ'ארלס דווקא רצה לפגוש את הארי. הבן הוא זה שסירב"

הרבה שמועות רצו סביב הביקור האחרון של הנסיך הארי בבריטניה, בו היה אמור להיפגש עם אביו המלך צ'ארלס - אך לבסוף הפגישה בוטלה. לאחר שמקורבים האשימו בכך את וויליאם והארי האשים בכלל את המלך, כעת מומחית מלכותית טוענת שמי שאשם בביטול הפגישה הוא לא אחר מאשר הארי

סתיו נגר
סתיו נגר
mako
פורסם: | עודכן:
הנסיך הארי, המלך צ'ארלס
צילום: Karwai Tang | Samir Hussein, getty images
הקישור הועתק

הנסיך הארי ביקר בתחילת החודש בבריטניה, אחרי הרבה זמן שלא היה בממלכה, כדי להשתתף במספר אירועים. על פי דיווחים הוא קיווה לפגוש את אביו, המלך צ'ארלס, וללבן ביניהם את העניינים. אך דוברו של הארי הצהיר שהפגישה המיוחלת לא תקרה והפיל את האשמה על המלך, כשמסר ש"המלך עסוק בהתחייבויות קודמות". מאז עלו גם טענות שמי שמנע את המפגש היה בכלל הנסיך וויליאם, אך כעת מומחית מלכותית טוענת שהארי הוא האשם המרכזי.

בפרק האחרון של הפודקאסט The Royals עם רויה וקייט, העורכת המלכותית של סאנדיי טיימס, רויה ניקה, אמרה שהארי למעשה שאל אם הוא יכול ללון במתחם הארמון במהלך טיולו בבריטניה - בקשה, שנאמר כי אושרה על ידי אביו, אבל הארי ישן בסופו של דבר במלון.

הנסיך הארי, המלך צ'ארלס
צילום: Samir Hussein, getty images

היא הסבירה: "כל הנרטיב מהרגע שהארי נחת וקיבלנו את ההצהרה הזו מהדובר שלו שצ'ארלס עסוק מדי מכדי לפגוש אותו - הרגשתי שמשהו שם קצת מוזר. אז חפרתי וחפרתי קצת יותר לעומק וגיליתי שבעצם, הארי שאל אם הוא יכול לישון באחד הבתים בשטח הארמון וצ'ארלס אמר 'כן, בוא ותישן במעון מלכותי, אתה קרוב למקום שבו אני נמצא אז יהיה לי הרבה יותר קל לראות אותך בהתחשב במה שקורה ליומן שלי וליומן שלך'. המציאות הייתה שצ'רלס אמר, 'כן בבקשה תבוא לישון בארמון'".

בתגובה לדבריה של ניקה, עוזרת העורכת של ה"טיימס" קייט מנסי חשפה: "מישהו בארמון אמר לי שהמלך נפגע מההצהרה של דוברו של הארי". רויה הוסיפה: "ההתנגשות שעדיין נותרה היא שהארי הודיע הרבה זמן מראש שהוא רוצה לפגוש את אביו. המחנה של צ'ארלס טוען כי עד כמה שידוע להם - הם לא קיבלו בקשה כזו. אז הכל עוד יכול להשתנות".