N12
פרסומת

תיעוד מאיטליה: ישראלית נדקרת בגבה 3 פעמים בתחנת רכבת

שוד שהסתבך? תקיפה אלימה - מול מצלמות האבטחה • בת ה-24 ניסתה לרכוש כרטיסים כאשר גבר חמוש בסכין דקר אותה 3 פעמים בגבה ואז נמלט • המשטרה בחיפושים אחר התוקף • בין החשדות שנבדקים: סירבה לשלם לו ב"סיוע" ברכישת הכרטיסים בעוקץ תיירותי ידוע • משרד החוץ: מצבה טוב, לא ברור מה הרקע לדקירה

עמית ולדמן
קרן בצלאל
פורסם:
הקישור הועתק

צעירה ישראלית כבת 24 הותקפה ביום שישי האחרון באלימות בתחנת המטרו ברומא, ככל הנראה במהלך שוד שהסתבך - ושתועד במצלמות האבטחה במקום. משרד החוץ עדכן כי הצעירה בהכרה ומצבה טוב, וכי הנושא מוכר ומטופל על ידי המחלקה לישראלים בחו"ל והקונסול ברומא. עוד נמסר כי "לא ברור על איזה רקע נדקרה".

בכלי התקשורת האיטלקי 7colli, שפרסם את התיעוד ודיווח על התקרית, נמסר כי הישראלית פונתה לבית החולים במצב קשה. לפי הדיווח שם, הצעירה נדקרה 3 פעמים בגבה כאשר ניסתה לקנות כרטיס. עוד דווח כי התוקף החמוש הצליח להימלט מהזירה, וכי המשטרה המקומית פתחה בחיפושים אחריו.

עוד דווח שם שבין החשדות שנבדקים הוא שהצעירה סירבה לשלם לו בעבור "סיוע" ברכישת הכרטיסים, במעין עוקץ תיירותי שקורה שם לעיתים קרובות.