N12
פרסומת

ארה"ב: בן 15 פתח באש בבית ספר, רצח שלושה - ונעצר

תלמיד בתיכון "אוקספורד" במישיגן פתח בירי קטלני - וגבה את חייהם של שלושה מחבריו לספסל הלימודים • עוד שישה נפצעו, בהם אחד המורים במקום • השוטרים שהוזעקו לזירה עצרו אותו כחמש דקות לאחר הדיווח הראשוני שהתקבל על הירי • השריף של מחוז אוקלנד עדכן כי מניעיו של היורה טרם ברורים 

יונה לייבזון
עמית ולדמן
פורסם:
הקישור הועתק

מסע ירי רצחני נוסף בבית ספר בארצות הברית: שלושה תלמידים נרצחו הערב (שלישי) בתיכון "אוקספורד" במישיגן, ושישה נוספים - בהם מורה - נפצעו. היורה הוא תלמיד בן 15 בתיכון, שירה לעבר חבריו לספסל הלימודים. הוא נעצר על ידי המשטרה כחמש דקות לאחר הדיווח הראשון על הירי.

בן 15 ירה בתלמידים בבית ספר במישיגן
בן 15 ירה בתלמידים בבית ספר במישיגן | צילום: reuters

בית הספר נכנס להסגר - זאת עד שכוחות המשטרה תפסו את היורה ועצרו אותו. השוטרים שהגיעו לזירה מצאו אקדח אחד. החשוד נחקר לפרטים נוספים על התקרית: פרטיו טרם פורסמו. השריף של מחוז אוקלנד עדכן כי מניעיו של היורה עדיין לא ברורים.