N12
פרסומת

יאיר נתניהו בתקשורת האמריקנית: "בנט בובה של השמאלנים וניצח ברמאות"

בריאיון לכלי התקשורת הימני-קיצוני OAN, הביע בנו של ראש האופוזיציה ביקורת נוקבת על ממשלת בנט ("מסוכנת מאוד") • הוא תקף את מפלגתו של עבאס: "רע"ם תומכים בטרור ויש להם וטו על כל החלטה" • על התקשורת: "רק שני ערוצים, כמו בצפון קוריאה"

n12
פורסם:
יאיר נתניהו
צילום: אייל מרגולין
הקישור הועתק

"בנט ניצח ברמאות": יאיר נתניהו, בנו של ראש האופוזיציה, התראיין לכלי התקשורת האמריקני OAN, שמזוהה עם הימין הקיצוני ותקף את ממשלת בנט ואת העומד בראשה, ביקר את רע"ם וטען כי מצב התקשורת בישראל "קשה".

"בנט הוא בובה של השמאלנים הקומוניסטים", אמר נתניהו בריאיון לכלי התקשורת הקיצוני בארה"ב. "בנט ניצח ברמאות, זו ממשלה מסוכנת מאוד. הממשלה לא נהנית מלגיטימציה ותמיכה ציבורית", טען בנו של ראש הממשלה לשעבר.

נתניהו הבן בחר לגנות גם את התנהלותה של רע"ם בראשות מנסור עבאס, שהפך את מפלגתו ללשון המאזניים. "רע"ם תומכים בטרור ויש להם זכות וטו על כל החלטה בממשלה", הוא אמר.

בנו של ראש האופוזיציה כבר תקף בעבר את התנהלותה של התקשורת ובחר לעשות זאת גם בריאיון זה. "מצב התקשורת בישראל קשה, רק שני ערוצים - תקשורת כמו בצפון קוריאה".