N12
פרסומת

בפלטפורמה משלו: כך יחזור טראמפ לרשתות החברתיות בחודשים הקרובים

בימים אלו עובד הנשיא האמריקני לשעבר על רשת חברתית חדשה, "שתגדיר מחדש את חוקי המשחק" • בחודשים האחרונים טראמפ רמז כי ייתכן שיתמודד שוב על הנשיאות בבחירות הבאות ב-2024, וייתכן כי זהו הצעד הראשון בדרך לשם

קרן בצלאל
סוכנויות הידיעות
פורסם: | עודכן:
דונלד טראמפ
דונלד טראמפ | צילום: רויטרס, רויטרס
הקישור הועתק

חוזר למשחק: אחרי שטוויטר חסמה את חשבונו הפרטי של דונלד טראמפ לפני מספר חודשים, נדמה שהנשיא לשעבר מצא דרך יצירתית לחזור למרכז העניינים. לפי ג'ייסון מילר, מי שכיהן כיועץ לנשיא לשעבר ושימש כדוברו בקמפיין 2020, טראמפ מתכוון לחזור לרשתות החברתיות בפלטפורמה חדשה משלו - עליה הוא עובד בימים אלה.

בראיון שהעניק לרשת פוקס ניוז, מילר טען כי טראמפ מקיים בתקופה האחרונה פגישות עם כמה חברות במעונו שבמאר א-לגו. להערכתו, בתוך חודשיים עד 3 חודשים הנשיא לשעבר יחזור בפלטפורמה חברתית חדשה וגדולה, שתגדיר מחדש את כללי המשחק ותחזיר את טראמפ למרכז הבמה.

כזכור, הגישה של טראמפ לטוויטר, פייסבוק ולמעשה למרבית הרשתות החברתיות נחסמה לאחר אירועי הקפיטול בינואר האחרון, בטענה שהסית באמצעותם את הציבור.