N12
פרסומת

בזמן שהמטוס בתנועה לפני המראה: שני נוסעים פתחו את דלת החירום וקפצו

הנוסעים וצוות המטוס שעמד להמריא מניו יורק לאטלנטה כנראה לא ישכחו את הטיסה הזאת עוד זמן רב • רגעים לפני ההמראה, כשהמטוס נוסע על המסלול, ניגשו גבר בשנות ה-30 לחייו ובת זוגו לדלת החירום, פתחו אותה וקפצו החוצה יחד

n12
פורסם:
המטוס שנאלץ לעצור רגע לפני ההמראה
צילום: CNN, CNN
הקישור הועתק

"אני צריך לרדת מהמטוס, הולך לפתוח את הדלת" – כך אמר אנטוניו מרדוק, בן 31, תושב פלורידה, שהיה על מטוס של חברת "דלתא איירליינס", רגעים ספורים לפני שהטיסה המריאה לכיוון אטלנטה משדה התעופה  לה גווארדיה שבניו יורק.

אנטוניו, שעלה על הטיסה יחד עם בת זוגו, בריאנה, בת 23, אמר לדיילת כי הוא מתכוון לרדת מהמטוס ולא מעוניין לשבת במקומו.

לאחר מכן הוא חלף על פניה, פתח את דלת תא החירום וקפץ מהמטוס יחד עם בת זוגו ועם כלבם. בעקבות פתיחת הדלת, נפרסה המגלשה במקום.

בשל האירוע החריג, מרדוק מצא את עצמו השבוע בבית המשפט בניו יורק וצפוי להתייצב בו שוב ב-9 בפברואר. גם בת זוגו, שהייתה מעורבת באירוע, נדרשת להגיע לבית המשפט בחודש מרץ – על פי החלטת פרקליטות המחוז והכלב שליווה את השניים הופרד מהם והועבר למקלט של בעלי חיים בברוקלין.