N12
פרסומת

טבח בפלורידה: רצחו שלושה בני אדם - ו"חגגו" במקדונלדס

ארה"ב מזועזעת מאירוע הרצח שאירע ביום שישי האחרון • שלושה צעירים בשנות ה-20 לחייהם נעצרו בחשד שטבחו בשלושה חברים שיצאו לדיג לילי באגם • זמן קצר לפני הרצח, תועד אחד החשודים כשהוא משוחח עם אחד הקורבנות בתחנת הדלק • על פי חקירת המשטרה, מיד לאחר מסע היריות החשודים "קינחו" בעשרה "צ'יזבורגרים"

סוכנויות הידיעות
n12
פורסם:
רצח בפלורידה
שלושת החשודים בטבח | צילום: sky news
הקישור הועתק

תסריט אימים בארה"ב: הרשויות בפלורידה הודיעו הבוקר (חמישי) כי הצליחו ללכוד את המעורבים ברצח שלושה חברים ביום שישי האחרון. החשודים, 3 צעירים בשנות ה-20 לחייהם, טבחו בחפים מפשע בזמן שיצאו לדוג באגם. על פי העדות המצמררת של השריף המקומי, השלושה נכנסו לסניף של מקדונלדס ישר אחרי הרצח.

האירוע התרחש בליל יום שישי האחרון בפרוורי טאמפה, עיר גדולה במדינת פלורידה. טוני וויגינס, אחד החשודים בטבח, נתקל באחד הקורבנות בתחנת דלק בעת שעשה את דרכו לדיג לילי עם חבריו. על פי מצלמות האבטחה במקום, וויגינס עמד בתור מאחורי הקורבן – והשניים שוחחו. "על פי שפת הגוף, לא נראה שהם התווכחו", סיפר השריף.

צפו: זמן קצר לפני הטבח - הרוצח והקורבן נפגשו

בשלב מסוים, יצאו השניים מחוץ לחנות, שם על פי הערכת המשטרה פרץ ביניהם ויכוח. וויגינס ירה למוות בקורבן וטלפן לאחיו על מנת שיגיע לאסוף אותו מן המקום. זמן קצר לאחר מכן הגיע אחיו יחד עם זוגתו של וויגינס והשלושה המשיכו במסע הרצח. הם הגיעו לנקודת המפגש סמוך לאגם, שם היה אמור הקורבן לפגוש את חבריו. עם הגעתם למקום, שלף וויגינס את אקדחו – וירה בשני הקורבנות הנוספים, כנראה כדי "להעלים ראיות".

לאחר מעצרם וחקירתם של שלושת החשודים בטבח, סיפר השריף: "הרוצחים המשיכו לאחר מסע היריות לסניף של מקדונלדס. על פי החקירה, הם הזמינו 10 'צ'יזבורגרים' כפולים'. זה אחד האירועים המצמררים ביותר שחקרתי".