בית המשפט דחה את הבקשה – האנסים יוצאו להורג
ארבעה גברים, שהורשעו באונס קבוצתי ורצח של סטודנטית באוטובוס בניו דלהי, ישלחו לתלייה – לאחר שבית המשפט העליון בהודו החליט לדחות את בקשתם לדון שוב בגזר הדין. משפחת הסטודנטית שנרצחה בירכה על ההחלטה: "רוצים לראות אותם תלויים, רק אז נרגיש שנעשה צדק לביתנו"


בית המשפט העליון בהודו דחה את בקשתם של ארבעה גברים, שהורשעו בביצוע מעשה אונס קבוצתי ורצח של צעירה באוטובוס בניו דלהי, לבחון מחדש גזר דין מוות שניתן להם. ארבעת הגברים הורשעו בשנת 2013 ולאחר שכבר הפסידו בערעור קודם, בית המשפט קבע שהם יוצאו להורג בתלייה ב-22 בינואר.
בית המשפט היום שמע את פניית הנידונים למוות, דן בנושא והחליט שלא להתערב בפסק הדין המקורי. משפחתה של הסטודנטית בת ה-27 שנרצחה - בירכה על ההחלטה: "אנחנו רוצים לראות אותם תלויים, רק אז נרגיש שנעשה צדק לביתנו שמתה בכאב".
המתקפה זעזעה את הודו ואת העולם כולו בשנת 2012, כשפניה של הסטודנטית לפיזיותרפיה (שמתה שבועיים אחרי המתקפה) הפכו לסמל המחאות על ההטרדות המיניות בהודו. התקיפה האכזרית הובילה לשינוי חקיקתי שמחמיר עם המטרידים והאנסים בהודו ובעקבותיה, ניתן לגזור עונש מוות על אנסים.
