N12
פרסומת

צפו: בירדן מחטאים כל קונה שמגיע לסופר

למרות שהתגלה בממלכה רק חולה קורונה אחד, בירדן נוקטים בצעדים חריגים כדי למנוע את התפשטות הנגיף. בסרטון חדש מעמאן נראה עובד בכניסה לסופר כשהוא מחטא את ידי הקונים, מלביש עליהן כפפות ומחטא את העגלות

גאנם אבראהים
גאנם אבראהים
n12
פורסם:
הקישור הועתק

בירדן נוקטים בצעדים חריגים כדי לנסות למנוע את התפשטות נגיף הקורונה בממלכה. למרות שיש במדינה רק אדם אחד שהתגלה כחיובי לנגיף, סרטון שמתפרסם היום (שני) ממחיש את הצעדים הקיצוניים של הרשויות במטרה להילחם בהדבקה.

בסרטון, שצולם בעמאן, נראה עובד בכניסה לסופר aמחטא את ידי הקונים ומלביש עליהן כפפות. לאחר מכן נראה העובד מחטא את העגלות לפני שהקונים משתמשים בהן. מלבד הסרטון, במרכזים מסחריים וסופרים ברחבי המדינה נוקטים באותה שיטת חיטוי, במטרה להפחית את הסיכוי להדבקה אפשרית בנגיף.

מלבד האדם שנדבק בנגיף, בירדן נכון לעכשיו יש כ-100 אזרחים שנמצאים בבידוד, אך עד כה אף אחד מהם לא אובחן כחולה קורונה. בנוסף, הממשלה אסרה על האזרחים לטוס, אלא אם מדובר משהו שאינו סובל דיחוי ואלה השבים מחו"ל צריכים להיכנס לבידוד של 14 יום, כמו בישראל.