N12
פרסומת

בכיר בנטפליקס: אשמח לעבוד עם הארי ומייגן

בכיר בחברת "נטפליקס" רמז שהזוג המלכותי הפורש הארי ומייגן צפויים לעבוד עם ענקית הסטרימיניג. "מי לא היה מעוניין בכך?", נשמע אומר באירוע בארצות הברית. וגם: באילו עוד עבודות הזוג צפוי לעסוק? כל הפרטים

החדשות12
פורסם:
הארי ומייגן
הארי ומייגן | צילום: Sky News
הקישור הועתק

מנהל התוכן של נטפליקס טד סרנדוס אמר שישמח לעבוד עם הזוג המלכותי הארי ומייגן שפרשו לאחרונה מתפקידיהם הרשמיים במשפחת המלוכה. לפי שמועות אחרות, הארי צפוי לערוך מסע הרצאות על עברו הצבאי, ומייגן אולי תעבוד בקריינות ב"דיסני".

"מי לא היה מעוניין בכך? ברור שאני מעוניין", אמר סרנדוס השבוע באירוע בלוס אנג'לס. ייתכן שהרעיון הזה לא מקרי, שכן להארי כבר יש ניסיון בהפקת סטרימינג - הוא עבד עם אופרה ווינפרי על סרט דוקמנטרי בחברת אפל טי.וי.

אבל לא רק עסקאות עם חברות סטרימינג על הפרק, לפי שמועות אחרות מייגן כבר חתמה עם חברת "דיסני" על עסקת קריינות, כנראה בהתנדבות לטובת מטרה מסוימת. עוד ספקולציה שמדברים עליה היא שהנסיך הארי צפוי לערוך הרצאות, ולחלוק את החוויות מטיוליו ולספר על עברו כחייל בצבא.

לפי הדיווחים, מלבד שהפרישה מהווה ויתור על המעמד הרשמי שלהם, הזוג צפוי לאבד כ-5% מהכנסותיו בעקבות ויתור על המענק המלכותי שניתן להם בעת שהיו בתפקיד.