N12
פרסומת

אלסקה: חמישה הרוגים בהתרסקות מטוס

מטוס קטן ועליו ארבעה נוסעים וטייס התרסק בדרכו בין שתי ערים באלסקה, מרחק של כ-40 דקות טיסה. הרשויות המקומיות מנסות להודיע לקרובי הנספים, כל טיסות חברת התעופה להיום מבוטלות

סוכנויות הידיעות
החדשות12
פורסם:
אלסקה
צילום ארכיון | צילום: רויטרס_
הקישור הועתק

חמישה בני אדם נהרגו בהתרסקות מטוס נוסעים קטן באלסקה, כך לפי המשטרה המקומית. לדברי הרשויות המקומיות, המטוס עשה דרכו מהעיר בת'ל לעיר קיפנק שבמדינה – מרחק כ-40 דקות טיסה. על המטוס היה טייס אחד וארבעה נוסעים.

הרשויות המקומיות קיבלו דיווח על כך שמטוס שאמור היה לנחות בקיפנוק מעולם לא הגיע. מסוק בלקהוק נשלח אמש (חמישי) ממרכז החילוץ המקומי וזיהה את אתר ההתרסקות. כל יושבי המטוס נהרגו. כעת פועלות הרשויות להודיעעל האסון לקרוביהם של הנספים בתאונה.

חברת Yute Commuter Service, לה היה שייך המטוס שהתרסק, הודיעה הבוקר כי כל הטיסות שתוכננו להמריא היום מבוטלות.