N12
פרסומת

זוג ישראלים נעצרו באנטליה בגלל מחסנית במזוודה

בני משפחה שנסעו לחופשה בטורקיה עוכבו בשדה, לאחר שמחסנית התגלתה באחת המזוודות. עורך הדין: " מחר ננסה להתייצב על הבוקר שם ולהביא לשחרור, אין לו קשר לפלילים". בנו של החשוד הורשה לטוס לישראל ופועל לשחרורם

פוראת נסאר
החדשות12
פורסם: | עודכן:
מכונת שיקוף
המחסנית התגלתה בשיקוף. אילוסטרציה | צילום: thinkstock
הקישור הועתק

החופשה שהסתיימה במעצר: שלושה ישראלים ממרכז הארץ - אב, בת זוגו ובנו - נפשו בשבוע האחרון באנטליה שבטורקיה. בדרכם לישראל נעצרו היום (שלישי) האב ובת זוגו לאחר שנמצאה מחסנית בתיק, בעוד בנם המשיך לארץ ומנסה להוביל לשחרורם. ממשרד החוץ נמסר כי הנושא בבדיקה.

בחזרתה של המשפחה לישראל התגלה בשיקוף שבתוך המזוודה שרשומה של שמו של האב יש מחסנית. אנשי האבטחה קראו לאב ובת הזוג, שלפו אותם מהמטוס ועצרו אותם ולקחו אותם לחקירה במשטרה המקומית. בנו שהיה על הטיסה המשיך, נחת בישראל והחל לנסות ליצור קשר עם הרשויות כדי להוביל לשחרור האב ובת זוגו, שעדיין כלואים באנטליה.

עו"ד אבי אמר, שמייצג את המשפחה, סיפר לחדשות 12: "לא ניתן להשיג בינתיים את הקונסוליה. ראוי שיהיה מענה גם בשבת ובחג למקרים חריגים. מחר ננסה להתייצב על הבוקר שם ולהביא לשחרור".

עו"ד אבי אמר
עו"ד אבי אמר | צילום: עו״ד אבי אמר

כמו כן הוסיף עו"ד אמר: "מדובר בבן אדם שאין לו קשר לפלילים ולא יודעים איך הגיעה מחסנית לתיק ואיך לא התגלתה בטיסה מישראל לטורקיה. מקווה שהוא ישתחרר בהקדם".