אלעל
החדשות
החדשות

"קראק פאי" וגלידת חלב קורנפלקס: הרשת עם הקינוחים שמשגעים את אמריקה

לרשת ה"מילק-בר" של הקונדיטורית כריסטינה טוסי יש כבר עשרות סניפים ברחבי ארה"ב. היא הביאה למטבח קינוחים מיוחדים שהמציאה, כמו ה"קראק פאי", "עוגת עוגיות" וגלידה בטעם של החלב שנשאר בקערת הקורנפלקס. טוסי מספרת על ההצלחה ועל החשיבה היצירתית: "פשוט היה לי רעיון, שמתי אותו על השולחן – ואנשים לא יכלו להפסיק לאכול". צפו

יונה לייבזון | החדשות 12 | פורסם 01/12/19 23:44 
פנדורה