לא רק בפסח: טורטיית חומוס היא הקראש החדש
תגידו ביי ללחם, לפיתה ולבאגט ותגידו שלום ונעים מאוד לטורטיית חומוס, סנדוויץ' אבוקדו וטוסט בטטה. מה לאכול במקום החמץ והמצה ואיך אפשר להעביר את החג בבריאות, שובע ושמחה?
שרון ינובסקי קפלן
TIP12פורסם: | עודכן:

בין אם אתם אוהבים מצות או בין אם לא, בין אם אתם חובבי הלחם ובין אם כלל לא תרגישו בחסרונו - קבלו כמה רעיונות ממש נעימים, בריאים וטעימים במקום הסנדוויץ', שאולי תרצו גם להמשיך ולאמץ לאורך כל השנה.
וסיבת בונוס שווה במיוחד: כל התחליפים הללו יתאימו גם לצליאקים ולרגישים לגלוטן או לאלו מכם שמעוניינים לפסוח על הגלוטן בשוטף.
-
טוסט בטטה
הוא אמנם לא הטוסט שאתם מכירים, אבל הוא מתקתק וטעים, וניתן להכין מגוון רחב של גרסאות, כאשר הלחם שלכם הוא למעשה הבטטה, והפנים שלו הוא כל מה שרק תחפצו. הבטטה עשירה בוויטמין A, וסיבים תזונתיים והיא מאוד משביעה. אז איך מכינים? פשוט מאוד. חותכים בטטה לפרוסות ומכניסים לתנור או לטוסטר עד שהבטטה מתרככת. לאחר מכן ניתן למרוח מה שרוצים: מגבינות, ממרחים טבעוניים ועד בשר. בתאבון.
פרסומת
מצאתם טעות לשון?
