מאכלים שלא ידעתם שאפשר למנגל אותם
כולנו יודעים איך המנגל מחמיא לתפוח האדמה, אבל מה לגבי בננה? או כרוב? ותירס, הו תירס? ב"על האש" הבא שלכם אנחנו מזמינים אתכם להעז ולפתוח טעמים. מקסימום ממש תיהנו


על המנגל הבא שלכם יעלו קרוב לוודאי בשרים, פיתות ויחד איתם כנראה גם חציל, עגבניה ובצל שמאוד אוהבים את פעולת החריכה שמוציאה מהם את המיטב. אנחנו מציעים לכם לגוון עם מאכלים קצת פחות שגרתיים שכנראה יפתיעו אתכם.
תירס
פירות
ירקות קצת פחות שגרתיים
פירות ים
כן גם פירות ים יכולים לעלות על האש. קנו שרימפס מקולף או קלמרי שלמים, שפדו אותם, מרחו אותם בשמן זית מתובל בשום כתוש, מלח ופלפל גס והעלו אותם על הרשת. הם יהיו מוכנים מהר מאוד וטעימים הרבה יותר מכל מנת פירות ים אחרת שאכלתם.
שום ובצלצלי שאלוט
תשפדו אותם אחד אחרי השני כשהם בקליפתם ואחרי צליה קצרה הם יוסיפו לכל חתיכת בשר תוספת קטנה ומיוחדת. משום הצלוי אפשר גם להכין בקלות מחית טעימה. פשוט מועכים אותו אחרי הצליה, מוסיפים מלח, פלפל וקצת שמן זית ויש לכם תוספת לא שגרתית למנגל.
