אנחנו עדיין לא מאמינים שהמקום הזה נסגר
השנה נפרדנו מכמה מוסדות קולינריים גדולים, זכינו לקבל כמה מהם בקאמבק נפלא וטעמנו כמה מהמנות המשובחות שעשו לנו את 2021. אלו הם הרגעים הגדולים באוכל השנה והם ללא ספק עשינו אותנו רעבים ונוסטלגים במיוחד


2021 הייתה גדושה בקאמבקים, היו בה פתיחות של מסעדות מדוברות להן חיכינו זמן רב ונרשמו גם סגירות עצובות של מקומות אהובים. והאם אתם זוכרים שהשנה שבה חגגנו (על פניו) את תחושת הניצחון הרגעית על קורונה, התחילה בכלל עם סגר? ובכן, בסגר ההוא, שהיה האחרון (עד כה) היזמים שכבר היו למודי ניסיון לא ישבו וכעסו, אלא תכננו את הדבר הגדול הבא, זה שאתו הם ירעידו את עולמנו לכשייפתח מחדש. וזה אכן מה שקרה.
ההסתערות שלנו על המסעדות הייתה חסרת רסן ב-2021. ואז בשיא הלהט של חגיגת החיים והחופש, הבנו ששום דבר לא יחזור להיות כפי שהיה. התו הירוק והסגול, הריחוק החברתי ושלל גזרות נוספות עימן נאלצו להתמודד המסעדנים האמיצים שינו בסופו של דבר את פני הקולינריה. 2021 הייתה שנת היציאה מההלם ובניית חיים חדשים בצל קורונה ואלה הרגעים שעשו אותה לשנה שלא נשכח.
לעוד טיפים מעולים מ-2021
המנות המדוברות ביותר של 2021:
קינוחים אישיים בצורת משולש טארט של אלון שבו
הקרפלך של מסעדת נומי
שניצל חציל של מסעדת אלטער
הפתיחות הכי מדוברות של 2021:
A
סניף שני של ״הקוסם״
סניף חדש של ״דליקטסן״ במקום בו פעל ״בראסרי״
הסגירות הכי כואבות של השנה:
יאקימונו
צפרה
מפגש האושר
הקאמבקים של השנה:
יוגב ירוס
אהרוני
אורי בורי
בראנצ׳ים חוזרים למסעדות
