N12
פרסומת

בלי ביקיני: התנאי של הילארי דאף

כוכבת הפופ והשחקנית שהצטלמה לשער בגדי הים של ספורטס אילוסטרייטד חשפה בריאיון מדוע נמנעה מללבוש בביקיני • בת ה-38 שיתפה: "אני כל כך גאה בגוף שלי"

N12
פורסם:
הילארי דאף, ספורטס אילוסטרייטד
הילארי דאף על שער ספורטס אילוסטרייטד | צילום: KAT IRLIN, si_swimsuit
הקישור הועתק

הזמרת והשחקנית הילארי דאף, שנמצאת בעיצומו של אחד הקאמבקים הכי מדוברים של התקופה האחרונה, הצטלמה לשער גיליון בגדי הים של ספורטס אילוסטרייטד לקיץ 2026. בניגוד לתמונות השער האופייניות של המגזין - השחקנית הצטלמה בבגד ים שלם.

הילארי דאף לספורטס אילוסטרייטד
הילארי דאף לספורטס אילוסטרייטד | צילום: si_swimsuit, instagram

הכוכבת חשפה בראיון מה עמד מאחורי הבחירה לא להצטלם בביקיני. במהלך פרק של הפודקאסט Not Gonna Lie with Kylie Kelce, בת ה-38 הסבירה למנחה קיילי קלסי כיצד התנהלו השיחות מאחורי הקלעים לגבי התנאי שהציבה. "היה מדהים לנהל איתם שיחות", אמרה. "להגיד להם, 'היי, אני לא הולכת ללבוש ביקיני. ילדתי ארבעה ילדים. אני מרגישה בנוח להראות את זה, אני מרגישה בנוח להראות את זה, אני לא מרגישה בנוח להראות את זה' - והם קיבלו את זה ואמרו 'אנחנו מבינים'. יש בזה כל כך הרבה כוח. אני כל כך גאה בגוף שלי".

דאף הסבירה כי המחשבות הראשוניות שלה לאחר שקיבלה את ההצעה להצטלם לשער לא היו נלהבות מיד. "התגובה הראשונה שלי לא הייתה 'אלוהים! כן, אני אעשה את זה'. התגובה הראשונה שלי הייתה 'שיט. אני חייבת לעשות מלא כושר', אני גם לא דוגמנית, אני מטר 57, הבאתי ארבעה ילדים, זה הפחיד אותי".

אחרי הדיון עם המגזין הנחשב, דאף התייצבה לצילומים: "בשלב הזה של החיים שלי, אני מרגישה ממש גאה בעצמי".

פרסומת

אחרי שנים שבהן התרחקה מאור הזרקורים והתמקדה בעיקר במשפחה ובפרויקטים נבחרים, הילארי דאף עושה קאמבק שמחזיר את המעריצים ישר לימי הסדרה "ליזי מקגווייר". הכוכבת שהפכה לאחת הדמויות המזוהות ביותר עם ערוץ דיסני בתחילת שנות ה-2000, חזרה למרכז הבמה עם אלבום חדש וסיבוב הופעות מדובר.