בטיסה ישירה מנתב"ג: הקווים לארגנטינה ולדרום קוריאה יוצאים לדרך
אל על מרחיבה את רשת היעדים הבין-לאומית שלה ופותחת את מכירת הכרטיסים לטיסות הישירות לסיאול ולבואנוס איירס. הקו לדרום קוריאה יושק במרץ 2027 עם שלוש טיסות שבועיות, בעוד שהקו לארגנטינה יחל כבר בנובמבר הקרוב ויהפוך לקו הארוך ביותר בפעילות החברה עם טיסה שאורכת כ-16 שעות. כל הפרטים והעלויות

חברת אל על הודיעה היום (חמישי) על פתיחת המכירה לטיסות ישירות לשני יעדים: סיאול שבדרום קוריאה ובואנוס איירס בארגנטינה. ההודעה על פתיחת הזמנות הכרטיסים מגיעה על רקע התרחבות הפעילות של החברה ובהמשך להכרזות על השקת הקווים לקהל הישראלי.
הטיסות לדרום קוריאה ייצאו לדרך בחודש מרץ 2027 וצפויות לפעול בתדירות של שלוש טיסות שבועיות שיתקיימו בימים שני, רביעי ומוצ"ש במטוסי הדרימליינר של החברה הכוללים שלוש מחלקות שירות. בהודעת אל על נמסר כי הטיסות יוצעו למכירה החל מ-1,199 דולרים עבור כרטיס הלוך-חזור במחלקת התיירים.
אחרי ההכרזה החגיגית של ראש הממשלה נתניהו יחד עם נשיא ארגנטינה בחגיגות העצמאות של מדינת ישראל, החל מהיום ניתן לרכוש כרטיס טיסה לקו הישיר לבואנוס איירס מנתב"ג. כאמור, מדובר בקו הארוך ביותר שצפוי להיות במסגרת פעילות אל על, ואורך הטיסה יעמוד על כ-16 שעות. הטיסות הישירות לארגנטינה ייצאו לדרך כבר בנובמבר הקרוב בתדירות של שתי טיסות שבועיות שיבוצעו בימים ראשון ושלישי, גם במטוסי הדרימליינר. העלות עבור כרטיס הלוך-חזור במחלקת התיירים תעמוד על החל מ-1,349 דולרים.

"פתיחת המכירה לשני היעדים מצטרפת למהלך רחב של הרחבת רשת הנתיבים של אלעל, במסגרתו הכריזה החברה לאחרונה על שורת יעדים חדשים באסיה, אירופה ודרום אמריקה", אומר שלומי זפרני, סמנכ"ל מסחר ומכירות בחברה. "אנחנו ממשיכים לחזק את חיבורה של ישראל למוקדי תיירות, עסקים וקהילות יהודיות ברחבי העולם".

