N12
פרסומת

בהשראת מיקונוס: ריזורט יוקרה חדש ייפתח בכנרת - עם 60 סוויטות על המים

קבוצת שבט אחים הודיעה על הקמת רשת ריזורטים חדשה. בתוך כך, בשנה הקרובה צפויים להיפתח שני ריזורטים חדשים, אחד על הכנרת ואחד באשקלון, שיצטרפו לדרים איילנד הקיים. "אנו מביאים לעולם המלונאות בישראל חוויות אירוח בינלאומיות". קבלו הצצה

אילן ארנון
פורסם: | עודכן:
ריזורט חדש בבנייה בכנרת
הדמיה: משרד אדריכלות ועיצוב נדב אהרוני
הקישור הועתק

קבוצת שבט אחים, שבבעלותה ריזורט דרים איילנד, מודיעה על הקמת רשת מלונות וריזורטים ועל שלושה פרויקטים חדשים: הקמת ריזורט יוקרתי חדש על חוף הכנרת, הקמת ריזורט על הטיילת מול חוף אשקלון והרחבת ריזורט דרים איילנד הקיים.

בתוך כך, במרץ 2027 צפוי להיפתח ריזורט חדש של הקבוצה על חוף הכנרת, צמוד לחוף מגדל. הפרויקט, שכבר נמצא בשלבי בנייה, יציע אירוח במלון חוף עם 93 חדרים, מהם כ־60 חדרים על פני המים. על פי הקבוצה, בריזורט יהיה רופטופ לאירועים, מתחם ספא, פינות ישיבה במים, שתי קומות של מסעדות ובר מרכזי בלב הבריכה עם הופעות ומסיבות בהשראת האי מיקונוס היווני.

ריזורט חדש בבנייה בכנרת
הדמיה: משרד אדריכלות ועיצוב נדב אהרוני

ריזורט חדש בבנייה בכנרת
הדמיה: משרד אדריכלות ועיצוב נדב אהרוני

בנוסף, מול חוף הים בטיילת אשקלון ייפתח ריזורט נוסף במרץ 2027. יהיו בו 98 חדרים חדרים חכמים שניתנים לשליטה מהטלפון הנייד, כולם פונים לים. שטח המלון יתפרס על פני כ־6,000 מ"ר שצופים כולם לים לצד כ־14,000 מ"ר של שטחים ציבוריים.

על פי הקבוצה, במלון יבנה מתחם הספא הגדול בארץ עם עם כ-30 חדרי טיפולים, חמאם, סאונות, בריכה מקורה, חדרי מלח, חדר לחץ, אמבטיות קרח ומתחם VIP. חדר כושר, מגרשי פאדל, רופטופ הצופה לים וסטודיו לפילאטיס. בנוסף המלון יציע קומה ובה מסעדה, בריכה ובר הצופים לים.

פרסומת
ריזורט חדש באשקלון
הדמיה: משרד אדריכלות איציק לוי

במסגרת ההרחבה של ריזורט דרים איילנד יתווספו כ־50 סוויטות חדשות, הפרוסות בסגנון איי המלדיביים בתוך אגם גדול, עם פרטיות מוחלטת לכל סוויטה.

לדברי יהודה יפרח מבעלי קבוצת שבט אחים: "המעבר לרשת ריזורטים הוא צעד טבעי בהתפתחות הקבוצה. אנו מביאים לעולם המלונאות בישראל חוויות אירוח בינלאומיות, חדשנות, עיצוב וסטנדרט גבוה – עם זהות וסיפור ייחודי לכל מתחם. מהלך זה הינו ביטוי לאסטרטגיית הצמיחה שלנו ולאמונה בפוטנציאל של שוק התיירות והנופש בישראל. אנו מביאים סטנדרטים בינלאומיים של חוויית אירוח, עיצוב וקולינריה, תוך התאמה מדויקת לאופי ול-DNA של כל אזור – מהכנרת, דרך הדרום ועד חוף הים באשקלון".

בקבוצה מוסרים שמאחורי תכנון כלל הפרויקטים עומד איציק לוי – משרד אדריכלות והנדסה, שאחראי לשפה האדריכלית הייחודית של הקבוצה, המשלבת חיבור לטבע, חוויית אירוח עכשווית וסטנדרט תכנוני בינלאומי.