ההתאחדות האנגלית הודיעה היום (חמישי) כי תומאס טוכל, המנג`ר הגרמני, חתם על הארכת חוזהו בנבחרת אנגליה וידריך אותה עד קיץ 2028, במהלך היורו הביתי.
טוכל, שנכנס לתפקיד בינואר 2025, יישאר מאמן ללא קשר לגורלה של אנגליה במונדיאל בקיץ הקרוב. הוא חתם במקור על חוזה ל-18 חודשים, אך כעת יעמוד בראש הנבחרת גם באליפות אירופה הביתית שתתקיים בעוד שנתיים וחצי. המשמעות היא שהוא לא יאמן את מנצ`סטר יונייטד, כאשר שמו הוזכר כאחד המועמדים למשרה לאחרונה.
מאז שהחליף את גארת` סאות`גייט, המאמן לשעבר של צ`לסי, באיירן מינכן ופריז סן ז`רמן הוביל את נבחרת אנגליה לקמפיין מוקדמות מושלם למונדיאל, שבו ניצחה בכל שמונת המשחקים מבלי לספוג שער. ההפסד היחיד שלו הגיע במשחק ידידות מול סנגל ביוני האחרון.
כזכור, אנגליה של טוכל תפגוש את קרואטיה, גאנה ופנמה בבית 10 של מונדיאל 2026 שיערך הקיץ בארה"ב, קנדה ומקסיקו. נבחרת שלוש האריות חולמת על זכיה ראשונה בגביע העולם מאז 1966.
Proud. Passionate. Pushing for more. pic.twitter.com/omWwpAGGSh
— England (@England) February 12, 2026
