רשמית: אוריין גורן בסגל ברצלונה לאסטון וילה
המסע המדהים נמשך: אחרי שנכלל לראשונה בקלאסיקו נגד ריאל, היהלום הישראלי שוב ברשימה של האנזי פליק, הפעם למחזור הרביעי בליגת האלופות (שידור ישיר ב-5SPORT החל מ-22:00)
פורסם:

אחרי שעשה היסטוריה על הספסל של ברצלונה לסופר קלאסיקו נגד ריאל מדריד, המסע המטורף של אוריין גורן נמשך. היהלום הישראלי שוב נכלל ברשימה של האנזי פליק, גם להיום (שלישי) בליגת האלופות.
הקטאלונים פרסמה את הסגל שלהם למשחק נגד אסטון וילה הערב, במסגרת המחזור הרביעי של הצ`מפיונס ליג, והכישרון הצעיר, שמשחק על פי רוב בבארסה אתלטיק, קבוצת המילואים, הוקפץ שוב לרשימה של הבוגרים.
https://t.co/iwZw06ptDO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 3, 2026
כזכור, אחרי שלקח חלק במחנה האימון של הקטאלונים לפני פתיחת העונה, הוא נכלל לראשונה רשמית במשחק של הקבוצה הבוגרת דווקא נגד ריאל מדריד, בהפסד 2:1 בקלאסיקו.
חוץ מזה, הוא לקח חלק בשישה משחקים של קבוצת המילואים, בהם הוא בישל שער אחד של קבוצתו, במחזור הראשון של העונה בניצחון 0:5 על נשאראה.
חוץ מזה, הוא לקח חלק בשישה משחקים של קבוצת המילואים, בהם הוא בישל שער אחד של קבוצתו, במחזור הראשון של העונה בניצחון 0:5 על נשאראה.
מצאתם טעות לשון?
