84 דקות לסולומון, 0:1 לווסטהאם על סוונזי
הפטישים גברו בחוץ על מוליכת הטבלה. פרץ הציל שער בטוח ב-0:0 של סוטון

מחזור נוסף בצ'מפיונשיפ שוחק היום, ושני הליגיונרים הבכירים שלנו, דניאל פרץ ומנור סולומון, פתחו בהרכבי הקבוצות שלהם. הקיצוני השלים 84 דקות ב-0:1 של ווסטהאם על מוליכת הטבלה, סוונזי, בעוד השוער הציל את סאות'המפטון מספיגה מאוחרת.
סוונזי - ווסטהאם 1:0
מנור סולומון שמר על מקומו ב-11 של נונו אספריטו סנטו, וסיפק הופעה פושרת. הוא בעט רק פעם אחת לעבר השער, והשלים דריבל אחד מוצלח מתוך שני ניסיונות בלבד.
בדקה ה-34 הוא ראה את דיביין מוקאסה הצעיר כובש בתום מהלך קבוצתי יפה, ויחד עם חבריו הצליחו לשמור על שער נקי עד הסיום. זה לא היה משחק גדול של שתי הקבוצות, אבל עבור הפטישים מדובר בתוצאה נהדרת מול מוליכת הטבלה, כשהצליחו לצמק את הפער מראשות הטבלה לנקודה אחת בלבד.
סאות'המפטון - בולטון 0:0
הסיינטס חזרו לאצטדיון הביתי שלהם, וסיימו ערב מאכזב מאוד מבחינתם. מהרגע הראשון, חבריו של דניאל פרץ הפגינו שליטה מוחלטת במתרחש על הדשא ברוב הדקות, ולמרות מצבים מצוינים אליהם הגיעו - לא השכילו לכבוש.
עם הדקות, האורחת התחילו להתעורר ולהתקרב אל השער של דניאל פרץ, שלא נרתע והיה מוכן לרגע שבו היו צריכים אותו. אחרי שבדקה ה-66 המארחת קופחה, כשלא נשרק לה פנדל על נגיעת יד ברורה, השוער הציל שער בטוח של האורחים - אחרי שפרש את ידיו לרוחב והדף בעיטה מתוך רחבת החמש.
לסיכום, סוטון בעטה 14 פעמים לשער, ורשמה מדד שערים צפויים (xG) של 1.84. היא לא הייתה חדה בכלל, אך למזלה היה לה את הישראלי בשער, שנבחר למצטיין באתרי הסטטיסטיקות עם ציון ממוצע של 7.6. הוא מנע 0.87 שערים צפויים עם 3 הדיפות, ורשם כמות מסירות יפה עם 33 מסירות מדויקות מ-39.