כבר מחר: סלאח ינחת בטורקיה לפני חתימה
אחד השחקנים הגדולים בתולדות ליברפול צפוי להישאר באירופה ב-2026/27

מפתיע. מוחמד סלאח, אחד השחקנים החופשיים הבולטים בעולם, צפוי לשחק בעונה הבאה בטרבזונספור הטורקית. הקבוצה אף הודיעה באופן רשמי כי היא נכנסה למגעים עם סלאח, כשהוא צפוי להרוויח כ-17.5 מיליון יורו לעונה לפני בונוסים. טרבזונספור אישרה כי סלאח ינחת בטורקיה בשעות הצהריים, כשעשרות אלפים צפויים להגיע לשדה, ובהמשך הערב להגיע לטרבזון לפני חתימה רשמית.
סלאח עזב את ליברפול אחרי תקופה בה זכה בשתי אליפויות ובליגת האלופות, כשהוא כבש העונה שבעה שערים ובישל שבעה נוספים. ב-2024/25 סלאח הבקיע 29 שערים ובישל 18 בדרך לזכייה מפתיעה באליפות אנגליה. בתקשורת הטורקית דיווחו בנוסף כי הוא צפוי להגיע מחר בשעה 12 לאיסטנבול, ובמסגרת העסקה הוא יקבל 20% מהרווחים כל המוצרים שינשאו את שמו או תמונתו.
הקיצוני בן ה-34, שהגיע עם נבחרתו לשמינית גמר המונדיאל, קושר למספר קבוצות בליגה הטורקית. טרבזונספור תשחק בפלייאוף הליגה האירופית, כשהיא עשויה לפגוש בו את פרנצווארוש של גבי קניקובסקי. סלאח צפוי להרוויח 17.5 מיליון יורו נטו לעונה, עלייה מ-14 מיליון שהרוויח בליברפול (בקיזוז מסים). מענק החתימה צפוי להיות גבוה גם כן.
נשיא טרבזונספור ארטוגול דוגאן הצהיר כי הקבוצה רוצה להחתים את סלאח, אך טען כי קבוצתו לא פועלת בנושא. הוא משך עניין גם מבשיקטאש, אך צפוי להצטרף לקבוצה שסיימה במקום השלישי בליגה הטורקית המתחזקת. בין שחקניה ניתן למצוא את ג`ון לנדסטרם, אוזאן טופאן וסטפן סאביץ` המנוסה, לצד סידני קבראל מכף ורדה שהצטיין במונדיאל.
