N12
פרסומת

העיר שלא מוכנה לארח את הפועל ב"ש: "קבוצות ישראליות לא מוזמנות"

ראש עיריית לובן בבלגיה, שבה תארח אוניון סן סילואז' את רוב משחקיה בליגה האירופית, הצהיר כי הוא לא מוכן שהאלופה תשחק בתחומי העיר: "מטעמי ביטחון ציבורי הודעתי שהמשחק הזה לא יכול להתקיים בלובן"

בן גולדפריינד
פורסם: | עודכן:
זלאטנוביץ` כבש ראשון (ליאור מוסקוביץ, הפועל באר שבע)
הפועל באר שבע | צילום: ספורט 5
הקישור הועתק

הפועל באר שבע העפילה בשבוע שעבר לשלב הליגה של הליגה האירופית ובשלב זה לא תוכל לארח את משחקי הבית בישראל, זכר למלחמת 7 באוקטובר, אך כעת מתברר שגם במשחקי החוץ היא תאלץ לנדוד למגרשים משניים לאחר שראש עיריית לובן, העיר בבלגיה בה אוניון סן סילואז' מארחת את המשחקים בשלב הזה, הצהיר שהוא לא מוכן לקבל קבוצה ישראלית בשטחי העיר.

"אוניון רצויה כאן, אבל במקרה הזה מדובר בקבוצה ישראלית ואני עקבי בעמדה שלי", הצהיר מוחמד רידואני במליאת העיר. "בעבר כבר סירבתי שנבחרת הנשים של בלגיה תשחק כאן נגד ישראל, וגם הנבחרת הבוגרת נאלצה לעבור למקום אחר. מטעמי ביטחון ציבורי הודעתי שגם המשחק הזה לא יכול להתקיים בלובן. אפילו אם יגידו שהמשחק ללא קהל זה לא מקובל, כי אנשים עדיין יוכלו לבוא לאצטדיון".

(ליאור מוסקוביץ, הפועל באר שבע)
הפועל באר שבע | צילום: ספורט 5

אוניון צפויה לארח העונה את משחקיה בשלב הליגה באצטדיון קינג פאוור אט דן דריף של לובן, כולל מול סלטיק, ריאל סוסיאדד ולך פוזנן, אך לא תוכל לעשות זאת מול באר שבע ב-22 באוקטובר. הקבוצה מסרה בתגובה: "קיבלנו את החלטת עיריית לובן לאסור את קיום המשחק שלנו מול הפועל באר שבע בליגה האירופית. אנחנו נמצאים בשיחות עם כל הגורמים המעורבים בניסיון למצוא פתרון. ברגע שיהיו חדשות, נעדכן מיד את האוהדים".