N12
פרסומת

"האמנו לפני. אנחנו יותר מאמינים עכשיו"

אושר גדול בהפועל באר שבע אחרי ה-0:1 על הכוכב האדום במשחק הראשון של הסיבוב השלישי במוקדמות האלופות. מההכנה הטקטית המוצלחת של רן קוז`וך ("הלחץ היה נהדר. ניהול משחק"), דרך המשחק המצוין של ונטורה וגיא מזרחי ועד מי שיחליף את בלטקסה בהרכב במהלך הגומלין

פורסם:
הקישור הועתק
(ליאור מוסקוביץ`, הפועל ב"ש)
(ליאור מוסקוביץ`, הפועל ב"ש) | צילום: ספורט 5
הפועל באר שבע מאושרת לאחר ה-0:1 אמש (שלישי) על הכוכב האדום בלגרד, אחריו השחקנים חגגו בסיום הן על הדשא והן בחדר ההלבשה. המאמן רן קוז`וך אמר לשחקנים בסיום שהוא גאה בהם, במשחק בו רבים הצטיינו.

אחד מהם היה אליאל פרץ. קוז`וך, שהציב את הקשר בהרכב, שוחח איתו גם לפני המשחק וגם לאחריו. נראה שהקשר בין השניים טוב, בטח אחרי ההופעות האחרונות של פרץ. זאהי אחמד, מיגל ויטור ואיתי רוטמן (שהוכיח את עצמו פעם נוספת) ואופיר מרציאנו המנוסה היו בין המצטיינים, אך במועדון הציבו שניים מעל כולם.
 

הראשון הוא לוקאס ונטורה, אולי במשחקו הטוב ביותר העונה, והשני גיא מזרחי. המגן הימני, לרוב לא זוכה לכותרות, אך במספר סגירות אלכסוניות מדויקות הציל את ב"ש, לצד הרחקה גדולה של כדור מקו השאר. הוא נשאר עקבי לאורך זמן וראוי לקרדיט גדול על המשחק.

"קוז`וך הכין אותנו בצורה יוצאת מהכלל", אמרו בקבוצה. "הלחץ היה נהדר, מגיע לו שאפו על ההרכב ועל ניהול המשחק. האמנו לפני, אנחנו מאמינים גם עכשיו. אמרנו שאפשר לעשות את זה אם כולם יתעלו, וזה מה שקרה. אומרים שבבית שלהם הסיפור אחר? נשאיר את החישובים למי שלא נתן לנו סיכוי מההתחלה". קוז`וך, פעם נוספת, הראה שהוא מסוגל לסגור פערים מול קבוצה עדיפה על הנייר ועשה כן ללא קינגס קנגווה שעזב לפנאתייניקוס. "עכשיו", סיכמו במועדון, "כל הלחץ על הכוכב".

"אנחנו מלאי אמונה", אמר אחד השחקנים. איתי רוטמן שסבל מהתכווצויות בסיום צפוי להיות מוכן למשחק הבא, כשפדרו אמאדור שעלה להופעת בכורה יפתח על חשבון מתן בלטקסה המורחק. "ההרחקה אולי חוקית", קבלו בקבוצה, "אך השופט היה יכול להפעיל שיקול דעת. הוא חיפש אותנו לכל אורך המחצית השנייה". איגור זלטאנוביץ` שיצא לאחר שנפגע בראשו צפוי להיות כשיר גם כן.