"קמפיין שיימינג של פרו ישראלים" (GETTY) (צילום: ספורט 5)
"קמפיין שיימינג של פרו ישראלים" (GETTY) | צילום: ספורט 5
עבוד ארסנל, שפוטר מהקבוצה בעקבות רצף של פוסטים ברשתות החברתיות בהן טען שישראל מבצעת רצח עם בעזה, יצא נגד התותחנים וטען: הדעות האנטי ציוניות שלי הן מה שהביאו לפיטורים הלא מוצדקים האלה".

כזכור, העובד מארק בוניק פוטר מתפקידו בסוף 2024 בעקבות רצף הפוסטים האנטישמיים שלו. כעת הוא תוקף את מוליכת הטבלה: "אני חושב שהם שמו את שורת הרווח לפני העובדים שלהם. הם רק דיבורים".
"שילכו להסתכל על עצמם במראה", הוא המשיך, "שיסתכלו שוב על המקרה ויראו מה הם עשו ואיך הם התנהלו בסיטואציה הזו. שיבקשו חקירה פרטית וישאלו את עצמם מה הם עשו לא נכון, אחרי שהוציאו את הפוסטים שלי מהקשרם".

בוניק הסביר בראיון מה הוא מצפה שיקרה עכשיו, אחרי שטען שארסנל פיטרה אותו שלא כחוק: "למרות שאני קרוב לגיל פרישה, אין לי שום חרטות. ארסנל צריכה להתנצל בפניי, להחזיר אותי לתפקידי ולעמוד לצד הפלסטינים ונגד גזענות".

לא רק זאת, אלא שעורך הדין שלו טען בהודעה רשמית: "מדובר בקמפיין שיימינג של חשבונות פרו ישראליים בטוויטר, שסימנו את בוניק בצורה הזויה". גם ארסנל וגם ההתאחדות האנגלית עדיין לא הגיבו לטענות של בוניק.