לאורך כל העונה המשחקים של גלאטסראיי באלופות היו מרתקים - בטח אלו ששוחקו במגרשה הביתי. הקבוצה הכתומה שרשמה קמפיין טוב בשלב הליגה רצתה להשיג מקדמה לגומלין במשחקה ה-200 במפעל, וההתחלה שלה הכי טובה שהייתה יכולה לדמיין. היא פתחה את המפגש בקצב אדיר ולחץ גבוה, ובדקה ה-15 היא ניצלה טעות קשה של האיטלקים. איבוד כדור של מספר שחקני הגנה בשחור הגיע לגבריאל סארה - שכבש שער יפה.
אך החבורה של לוצ`יאנו ספאלטי מיהרה להגיב. תוך דקה היא הצליחה להשוות, אחרי שניסיון של פייר קאלולו נהדף על ידי השוער, והגיע לקופמיינרס שהשווה במהירות. זהו שערו הראשון של הקשר המוכשר מאז יוני 2025. ההולנדי היה פשוט בכל מקום, והשילוב שלו יחד עם ווסטון מקני, שפתח בעמדת החלוץ בעקבות החיסורים הרבים של הביאנקורי, היה פשוט מדויק. בדקה ה-32 החיבור הזה גם התחבר לשער, כאשר השניים השלימו דאבל פס נהדר, וההולנדי שחרר פצצה לחיבור הקרוב.
זה היה נראה שיובה בדרך הנכונה לניצחון, אך אוקאן בורוק עשה את השינויים המדויקים במחצית - שהובילו למהפך גדול. זה התחיל כבר אחרי ארבע דקות לתוך המחצית השנייה, אחרי שנואה לאנג ניצל הדיפה רעה של מיקלה די גרגוריו. המהפך עצמו הגיע תוך 10 דקות, אחרי שדבינסון סאנצ`ס הסיט קלות הגבהה מצוינת של גבריאל סארה.
בדקה ה-67 חואן קבאל, שנכנס במחצית במקום קמביאסו שהוצהב, ספג צהוב שני והשאיר את הביאנקורי בעשרה שחקנים - והמארחת ניצלה זאת מהר מאוד. 8 דקות מההרחקה נואה לאנג ניצל טעות מזעזעת של לויד קלי, וקבע 2:4 פשוט נפלא באיסטנבול.
