אחרי שמילאן ניצחה אתמול, המחזור ה-18 של הסריה A התחדש היום (שבת) עם 0:1 של אטאלנטה על רומא, כזה שהוכרע עם שער שנוי במחלוקת. עוד קודם לכן, קומו גברה 0:1 על אודינזה ויובנטוס סיימה ב-1:1 ביתי ומאכזב מול לצ`ה.
יובנטוס - לצ`ה 1:1
הביאנקונרי נמצאים בתקופה לא רעה בכלל, אבל הפעם הם איכזבו בגדול. אקס מכבי נתניה ומכבי פתח תקווה לאמק בנדה הפתיע את המארחת אחרי שחטף כדור לפייר קאלולו ובעט מחוץ לרחבה פנימה (45+2), אבל ווסטון מקני הרגיע מהר מאוד (49). ג`ונתן דייויד היה יכול להבקיע שער ניצחון בדקה ה-66, אך החמיץ פנדל. יובה עם אותה כמות נקודות כמו של רומא הרביעית, אבל מחזיקה במשחק עודף.
על שער הניצחון שהובקע בברגמו ידברו באיטליה כנראה ימים קדימה אם לא יותר. בדקה ה-12, ג'ורג'ו סקאלביני הגיע להרמה שמילה סבילר הדף רע והבקיע מקרוב. הבעיה? הכדור פגע בזרוע של הבלם במהלך. השופט החליט לאשר את השער וגם ב-VAR לא תיקנו אותו, וזה גם מה שהכריע את המשחק.
עבור רומא מדובר באכזבה גדולה והפסד רביעי מששת המשחקים האחרונים שהוריד אותה למקום החמישי בטבלה, בגלל מאזן ראש בראש פחות טוב מזה של יובנטוס. אטאלנטה, לה גם נפסל שער שהבקיע ג'אנלוקה סקאמקה, קפצה לפחות זמנית למקום השמיני, עם ניצחון שלישי מארבעת המשחקים האחרונים.
קומו - אודינזה 0:1
הקבוצה של ססק פברגאס התבססה במקום השישי בליגה האיטלקית הודות לפנדל מוצלח של לוקאס דה קוניה בדקה ה-18. השחקן הצרפתי חגג את שער הבכורה שלו העונה בליגה האיטלקית.
קומו רשמה ניצחון שני ברציפות ועלתה ל-30 נקודות ליגה, כאשר היא חולמת על הכרטיסים למפעלים האירופים בסיום העונה. קומו צברה 8 נקודות יותר מאודינזה שמדורגת במקום ה-11.
גנואה - פיזה 1:1
נקודה שלא משרתת את שתי הקבוצות הנאבקות על מקומן בליגה. לורנצו קולומבו העלה את הגנואזים ליתרון בדקה ה-15 אבל מהדי לריס (38) השווה עבור האורחת. גנואה מדורגת במקום ה-17 עם 15 נקודות, ואילו פיזה נותרה מתחת לקו עם 12 נקודות בלבד.
ססואולו - פארמה 1:1
קריסטין תורסבדט הנורווגי כבש לירוקים-שחורים בדקה ה-12, בעוד מטאו פלגרינו (24) איזן את התוצאה. ססואולו מדורגת במרכז הטבלה עם 23 נקודות, בעוד הקבוצה מהצפון ניצבת במקום ה-14 בלבד עם 18 נקודות.
