בריבו, שכבש 19 שערים ב-35 הופעות בכל המסגרות בעונה שעברה, קיבל בדקה ה-23 כדור סמוך לרחבה מפגלו הברזילאי, שעט קדימה ובעט לפינה הרחוקה את מה שהתברר כשער הניצחון, וגם חגג מול קבוצתו לשעבר.
Tai Baribo opens his account for @dcunited against his former club
— Major League Soccer (@MLS) February 22, 2026
Apple TV: https://t.co/336GJKzKUS pic.twitter.com/wZn6KfoxBW
אחרי המעבר המתוקשר בקיץ תמורת סכום עתק של כ-4 מיליון דולר שיכול להגיע ל-4.5, בריבו כבר מתחיל לפרוע שטרות ואין ספק שמדובר בבשורות טובות לנבחרת ישראל, שתפגוש את גאורגיה למשחק ידידות בחודש הבא.
עוד הלילה, רן בנימין רשם דקות ראשונות בדאלאס שניצחה 2:3 את טורונטו. הקשר שהגיע מהפועל תל אביב עלה מהספסל בתוספת הזמן במקומו של כריסטיאן קאפיס.
עידן טוקלומטי (88 דקות) וליאל עבדה (68 דקות) פתחו עונה ב-1:1 של שארלוט עם סיינט לואיס סיטי. החלוץ לא היה פעיל יותר מדי ולא איים על השער בעוד ששחקן הכנף חילק שתי מסירות מפתח ואיים פעמיים על השער.
