ריאל מדריד נשמה לרווחה והעפילה אתמול (רביעי) לשמינית גמר ליגת האלופות בזכות ניצחון כפול על בנפיקה (1:2 אתמול, 0:1 במשחק הראשון) - אך הדבר החשוב יותר מבחינתה היה העובדה שויניסיוס ג'וניור כבש, חגג בריקוד ליד דגל הקרן, והראה שהוא שם מאחוריו את הסערה הגזענית מהשבוע שעבר.

ויניסיוס חגג בצורה דומה גם במשחק הראשון, מה שהכעיס את הקהל ושחקני בנפיקה, שאחד מהם, ג'אנלוקה פרסטיאני, נראה מסנן לעברו דברים תוך שהיא מסתיר את הפה. הברזילאי טען שהוא ספג קללה גזענית, הארגנטינאי הכחיש, אך הוא הורחק על ידי פיפ"א למשחק אחד ולא שיחק אתמול. גם עכשיו טוען פרסטיאני שהוא לא קילל, אלא אפילו ספג קללות בעצמו.

 

 

"אני שמח שוויני רוקד וממשיך לרקוד, זה אומר שהוא כובש שערים", אמר בסיום שוער ריאל מדריד טיבו קורטואה. "זה הוויניסיוס שלנו", הוסיף הקשר אורליאן טשואמני, שכבש את השער הראשון של ריאל בדקה ה-16, דקות ספורות לאחר שבנפיקה עלתה ליתרון מרגלי רפא סילבה. "היינו צריכים את ויני עם קיליאן אמבפה, ועכשיו בלי קיליאן אנחנו צריכים אותו אפילו יותר. הוא חייב להיות המנהיג שלנו והשחקן שסביבו נבסס את המשחק. נקווה שימשיך לשמור על הרמה הזו", החמיא המאמן אלברו ארבלואה.

מחר (שישי, 13:00) תגלה ריאל, יחד עם שאר 15 הקבוצות שהעפילו לשמינית גמר ליגת האלופות, מי תהיה היריבה שלה בשלב הבא, כשהאפשרויות הן חזרה לפורטוגל למפגש מול ספורטינג ליסבון, או מפגש ענקים עם מנצ'סטר סיטי.