נכון, לא מדובר בליגה בכירה באירופה, אך קבוצה שסיימה אשתקד במקום התשיעי (מתוך 16) בליגה הסינית הראשונה זה בהחלט הישג נאה שלא מעט ישראלים היו רוצים לרשום, בטח לאור הסכומים שמשולמים בשנים האחרונות במדינה.
למעשה, הליגה הסינית תיפתח בעוד כשבועיים, אך זו בהונג קונג כבר החלה ויש לבראונשטיין שני שערים ובישול בתשע הופעות בכל המסגרות עד כה ב-2025/26. בעונה שלפניה הוא סיים עם שישה בישולים וארבעה שערים ב-36 הופעות - העונה הפוריה ביותר שלו בקריירה.
Barak Braunshtain ️ QD West Coast
— HK Kickers (@hk_kickers) February 16, 2026
Ngan Cheuk-pan ️ QD Hainiu https://t.co/zNI5jWGTCp
על אף שהחל לשחק בהונג קונג, הוא גם ניסה את מזלו בארץ הקודש כשהגיע לסיבוב שכלל את הפועל הרצליה, הפועל כפר שלם ובקעת הירדן, ממנה חזר להונג קונג.
כעת, הוא ישחק לראשונה בליגה שהיא לא אחת משתי המדינות בהן יש לו אזרחות, באחת הבמות הגדולות ביותר ביבשת. אגב, בראונשטיין גם זומן לאחרונה לסגל הנבחרת של הונג קונג, אך לא שיחק בה עדיין.
According to Chinese media, Barak Braunshtain has arrived in Dubai, where Qingdao West Coast preseason camp is. After Chen Po-liang's departure, the 26 yoCM will take his quota at QD West Coast.#CSL #CSL2026 @hk_kickers @foot https://t.co/zfYYDYqgDN pic.twitter.com/fHC0QfhWNN
— HOTPOT FOOTBALL (@HotpotFootball) February 3, 2026
אגב, כשהיה בן 17 הוא היה הבטחה גדולה בכדורגל בהונג קונג, עם 35 שערים ב-30 משחקים ב-2016/17 בקבוצת הנוער של קיצ`י, בה עשה את צעדיו הראשונים.
