Image Photo Agency/Getty Images (צילום: ספורט 5)
Image Photo Agency/Getty Images | צילום: ספורט 5
ויקטור אוסימן הבקיע את אחד השערים הגדולים בקריירה. חלוץ גלאטסראיי ואקס נאפולי הבקיע בהארכה הערב (רביעי) מול יובנטוס, אחרי שהקבוצה הייתה בפיגור 3:0, שער שמשאיר את הקבוצה בחיים ובסבירות גבוהה יעלה אותה לשמינית גמר ליגת האלופות. למרות זאת, הוא לא חגג.

מדוע? יש מי שטוענים שאוסימן מכין את הקרקע לתחנה הבאה שלו. החלוץ אמר אמש ש"יובנטוס אחד המועדונים הגדולים בעולם. עשירה בהיסטוריה, הרבה שחקנים שיחקו כאן. לשחק ביובנטוס תהיה זכות גדולה. אי אפשר לדעת. 90% מהשחקנים בעולם רוצים לשחק ביובנטוס. יובנטוס רצתה אותי, אבל נשיא נאפולי לא הסכים להחתים אותי. כשהיא מתקשרת, אתה מקשיב".


מאמן יובנטוס לוצ`יאנו ספאלטי אימן את אוסימן בדרך לאליפות איטליה ב-2022/23, כשהקשר בין השניים נחשב לחיובי. אוסימן עבר תמורת 75 מיליון יורו בקיץ האחרון אחרי שהושאל אליה אשתקד, בסיום מערכת היחסים העכורה בינו לבין נאפולי. מצד שני, יש מי שטענו שהמטרה הייתה למנוע בזבוז זמן ולנסות לדחוף לשער נוסף. 

"הוא נואש", כתבו אוהדים טורקים, "ולכן לא חגג". היו מי שפירשו את התגובה בתור מחאה על חבריו לקבוצה, לאחר שעלה מהספסל כשהקבוצה הייתה בפיגור שלושה שערים.