sportFive1674424 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
ממשיך להסתבך: תומאס פארטיי, קשר ויאריאל, הואשם בשני סעיפי אונס נוספים במשפטו המתוקשר. פארטיי, בן 32, עומד למשפט מנובמבר האחרון לאחר שכפר באשמה כי אנס שתי נשים ותקף מינית אישה שלישית.

התביעה באנגליה אישרה כעת שני סעיפי אונס נוספים נגד פארטיי כנגד מתלוננת חדשה באירוע שהתרחש לכאורה ב-2020. פארטיי יופיע בבית משפט השלום בווסטמינסטר ביום שישי, 13 במרץ, בנוגע להאשמות החדשות.

פארטיי כבר כפר באשמה בחמישה סעיפי אונס ובסעיף אחד של תקיפה מינית כאשר הופיע בבית המשפט המחוזי בסאות’וורק בספטמבר אשתקד.

העבירות המיוחסות לו התרחשו בין השנים 2021–2022. באותה תקופה פארטיי, שמשחק כיום בליגה הספרדית, היה שחקן קבוע בהרכב הראשון של ארסנל. הוא הואשם ארבעה ימים לאחר שעזב את מועדון הפרמייר ליג עם סיום חוזהו בסוף יוני.

תנאי הערבות של הקשר הגנאי אינם מונעים ממנו לשחק כדורגל, אך הוא חייב להודיע למשטרה על כל נסיעה בינלאומית 24 שעות מראש ואסור לו ליצור קשר עם המתלוננות.