ענק. הרבה גבות הורמו והרבה אנשים הופתעו כשאלי דסה חזר לליגה ההולנדית הבכירה בקיץ, אך הוא הוכיח שהוא לגמרי שייך. הישראלי שהפך לשחקן הרכב בניימיכן פורע שטרות, והערב (שלישי) כבש נגד פ.ס.וו, בדרך ל-2:3 ענק על מוליכת הליגה בחצי גמר הגביע ההולנדי.
בקרב על התואר תחכה לקבוצתו המנצחת בין אלקמאר לטלסטאר שייפגשו מחר. זו הפעם החמישית שניימיכן מעפילה לגמר הגביע, כאשר היא מחפשת זכיה ראשונה בתואר.
המשחק נפתח בצורה נהדרת וקצב גבוה, וכבר אחרי 20 דקות נכבשו שלושה שערים - כאשר פ.ס.וו הפכה מ-1:0 ל-1:2. בדקה ה-37, אחרי מספר ניסיונות של ניימיכן להבקיע, הכדור הגיע לדסה שכבש שער נהדר מהאוויר וקבע 2:2.
ואחרי השוויון בוולה המשובח, במחצית השנייה הגיע גם המהפך. זה קרה בדקה ה-62, אז בשאר אונאל התרומם להגבהה, ונתן לניימיכן את הכרטיס לגמר.
שער של דסה היה השני שלו העונה, כשהוא כבש שער אחד במסגרת הליגה מול נאק ברדה במחזור ה-19. זאת העונה הראשונה מאז עזב את מכבי ת"א בה דסה מגיע לשני שערים בעונה, לאחר שעשה כן לאחרונה ב-2018/19.
"זה שער יפהפה", נכתב ב-AD ההולנדי. "הדיפה רעה של שוער איינדהובן קובאר הובילה את הכדור לדסה והוא הפציץ לחיבורים. הקהל הביתי חגג בצדק". הכתב ההולנדי טים רדיק אמר ש"הלחץ עבד. דסה ניצל את ההזדמנות והשווה אחרי דקות טובות של ניימיכן". מקבילו סנדר יאנסן אמר ש"אין שום תשובה לכדורים כאלה".
בגביע הרומני, אביאל זרגרי רשם 90 דקות כשקבוצתו הרמנשטאדט הפסידה 2:1 מול אוניברסיטאטה קלוז` והודחה ברבע הגמר. זרגרי השלים 90 דקות גם במשחק הקודם מול דינמו, כשהקבוצה הפסידה 2:0 בשלב הבתים של הגביע הרומני.
