המחזור ה-15 של הליגה הצרפתית המשיך היום (שבת), כשבמוקד האירועים: לאנס המשיכה ביכולת הנהדרת ושמרה על הפסגה עם 1:2 על נאנט במשחק המוקדם של היום, ופריז סן ז'רמן לא נשארה יותר מדי מאחור עם 0:5 גדול על רן.
פריז סו ז'רמן - רן 0:5
האלופה המשיכה את היכולת הנהדרת שלה בבית העונה עם ניצחון ענק על רן, שצמצם הפער מהמוליכה לאנס לנקודה אחת בלבד. חביצ'ה קבארצחליה פתח את החגיגה בדקה 28 עם שער נהדר שהגיע אחרי מבצע אישי ובישול של לוקאס הרננדז, וסני מאיולו הכפיל בדקה 39 אחרי מסירה של ז'ואאו נבש.
שמונה דקות בתוך המחצית השנייה טעות קשה בהגנת ראן העניקה למאיולו את הכדור, והוא בישל לגאורגי את השער השני שלו וה-0:3 בדקה 67. האורחת נכנעה לגמרי כשאיברהים אמבייה הוסיף את הרביעי בדקה 88 מבישול של קווין נג'נטו, וגונסאלו ראמוס חתם את התוצאה דקה בתוך תוספת הזמן אחרי בישול של עוסמאן דמבלה. בנוסף, רן סיימה גם בעשרה שחקנים בעקבות הרחקתו של ז’רמי ז’אקה בדקה 74.
טולוז - שטרסבורג 0:1
בקרב בין שתי קבוצות מרכז הטבלה, המארחת יצאה עם ידה על העליונה הודות לשער של אמרסון בדקה ה-18. המשחק לא התעלה לרמה גבוהה בכלל, כשסה"כ קיבלנו תשע בעיטות בלבד לשער. הסגולים במקום התשיעי עם 20 נקודות, בעוד שטרסבורג עם 22 - ומקום אחד מעליה.
האורחים רצו לשמור על המקום הראשון ופתחו ראשונים כשבדקה ה-34 פלורן תובאן הרשית מבישול של רובן אגילאר. 4 דקות בלבד עברו לפני שנאנט קיבלה פנדל, אותו החטיא תחילה יוסוף אל עראבי, לפני שהוא זינק על הרביאונד וכבש את השיוויון.
בדקה ה-81 מצאו האורחים את השער המיוחל, כשווסלי סעיד הבקיע מבישול של מתיאו אדול, שער שגם קבע לבסוף את תוצאת המשחק. לאנס הגדילה את הפער זמנית והיא תסיים את המחזור במקום הראשון. מנגד, נאנט במקום ה-17 בטבלה.
