MANAURE QUINTERO / AFP via Getty Images (צילום: ספורט 5)
MANAURE QUINTERO / AFP via Getty Images | צילום: ספורט 5
רונלד אראוחו שב לאימוני ברצלונה. הבלם שלקח פסק זמן מנטלי של חודש ערך אתמול (שני) אימון ראשון בחזרה, אימון פתוח בו התקבל בחיבה באוהדים שקראו בשמו. "ספורט" הקטאלני ניתח בהרחבה.

"אראוחו ניקה את הראש שלו בישראל. הוא הצליח לרפא את עצמו וחזר בגדול, התקבל באהבה על ידי חבריו ועל ידי 5,500 אוהדים. יחד עם לאמין ימאל, פדרי וראפיניה, הוא היה השחקן שקיבל הכי הרבה אהבה", נכתב. "אראוחו התאמן כרגיל".

"אין שום לחץ על אראוחו עד שיחזור באופן מלא למשחקים, אך הוא השתתף באימון בלי מגבלות. הוא חתם, זרק כדורים וראה דגלי אורוגוואי שנתלו עבורו. עדיין לא ברור מתי הוא יחזור לכר הדשא, כשהוא מתכנן לקחת צעד אחד בכל פעם".

המשחק הקרוב של ברצלונה יהיה ב-3 בינואר מול אספניול, כשבהמשך היא תפגוש את אתלטיק בילבאו בחצי גמר גביע המלך בערב הסעודית. לא מן הנמנע כי אראוחו לא ימריא למשחקים אלה (חצי הגמר והגמר, אם ברצלונה תעפיל) וינסה להתכונן לחזרה מול ריאל סוסיאדד ב-18 בינואר.