אחרי שאיבדה נקודות ב-4 מ-5 המחזורים האחרונים בליגה הספרדית, ריאל מדריד תנסה להתאושש כשתארח הערב (רביעי) את מנצ`סטר סיטי בברנבאו למפגש ענקיות בליגת האלופות, כאשר סימן השאלה הגדול לקראת ההתמודדות הוא בקשר לכשירותו של קיליאן אמבפה.
כזכור, הצרפתי לא התאמן אמש בעקבות פציעה ונמצא בספק למשחק, אך עם פרסום הסגל של צ`אבי אלונסו היום הוא נכלל בו, כך שנותר לראות האם בסופו של דבר הוא ייקח חלק.
על פי הדיווחים האחרונים, מעמדו של אלונסו לא יציב והוא עלול לשלם בכיסאו, אם יפסיד גם לקבוצה של פפ גווארדיולה. עם זאת, ריאל נמצאת במצב טוב במפעל עם 12 נקודות מ-15 אפשריות וזקוקה לעוד 4 נקודות.
מאמן ריאל מדריד, צ`אבי אלונסו, בצל השמועות על עתידו: "אנחנו ברגע הזה שהכל יכול להשתנות לרעה או לטובה במהירות. כשאתה מאמן בריאל מדריד, אתה צריך להיות מוכן לכך שהתקשורת תזרוק מועמדים להחליף אותך. אני מתרכז רק במשחק מול מנצ`סטר סיטי ולא בשום דבר אחר. אני מרגיש את התמיכה של כל הסגל שלי".
ריאל מדריד תחסר במשחק הקרוב את הבלם הברזילאי אדר מיליטאו שנפצע קשה בהפסד 2:0 לסלטה ויגו וייעדר כארבעה חודשים. בצד השני, בסיטי ייעדרו רודרי ומתיאו קובאצ`יץ`.
