N12
פרסומת

הכדורגלן המיליארדר הראשון: כריסטיאנו רונאלדו עם עוד הישג יוקרתי

בזכות החוזה המטורף באל נאסר מערב הסעודית ורשימת נכסים בלתי נגמרת הכוללת דירות יוקרה, רשת מלונות וחדרי כושר, הכוכב הפורטוגלי רושם הישג שאף כדורגלן לא הגיע אליו מעולם • עם חשבון האינסטגרם הפופולרי בעולם - ההון שלו הגיע ל-1.4 מיליארד דולר, כך לפי "בלומברג"

בן גולדפריינד
פורסם: | עודכן:
כריסטיאנו רונאלדו
כריסטיאנו רונאלדו | צילום: Reuters
הקישור הועתק

הישג יוקרתי. כריסטיאנו רונאלדו כבר זכה במהלך הקריירה כמעט בכל תואר אפשרי, אבל הפעם הוא נכנס לרשימה שספק אם עוד כדורגלן ייכנס אליה בעתיד. הפורטוגלי הוכתר על ידי מגזין "בלומברג" לכדורגלן המיליארדר הראשון, כשהונו מוערך כעת בכ-1.4 מיליארד דולר, וממש לא רק בזכות החוזים השמנים עליהם הוא חתם במהלך הקריירה ככדורגלן.

מעבר לחוזה הענק באל נאסר הסעודית, הכולל שכר, בונוסים, זכויות במועדון ושימוש במטוס פרטי, ב"בלומברג" מציינים שרשימת הנכסים של רונאלדו כוללת גם השקעות ונכסים נוספים, כגון משרדים, דירות יוקרה, בית במדיירה ופנטהאוז בליסבון. בנוסף, יש לו עסקים כמו מותג CR7, רשת מלונות, חדרי כושר וקבוצת תקשורת, אם כי אלו לא מהווים את המקור המרכזי להונו.

כריסטיאנו רונאלדו
רונאלדו | צילום: Reuters

מעבר לכך הוא מכניס גם לא מעט בזכות הרשתות החברתיות, כשברשת האינסטגרם הוא נחשב לאדם ה"פופולרי" בעולם עם כ-660 מיליון עוקבים.

כל פוסט או סטורי מכניסים לחשבון הבנק שלו עוד כמה מיליונים. במהלך יותר משני עשורים כיכב רונאלדו במועדוני הצמרת של אירופה - ריאל מדריד, מנצ'סטר יונייטד ויובנטוס, והפך לפנים של מותגים כמו ארמני ונייקי. אבל את קפיצת המדרגה הכלכלית המרשימה הוא עשה דווקא כשחתם על הארכת חוזהו באל-נאסר הסעודית, בעסקה ששווה לפי הדיווחים יותר מ-400 מיליון דולר.