sportFive1643444 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
מכבי ת"א תעלה היום (חמישי) מול שטוטגרט בהרכב חסר במיוחד. שלושה מארבעת הזרים הדומיננטיים של הצהובים ייעדרו, שכן לצד יון ניקולאסקו שגמר את העונה גם איסוף סיסוקו וכריסטיאן בליץ` ייעדרו. מלבדם שגיב יחזקאל המורחק, יואב ג`ראפי החולה (שלא התאמן מאז המשחק מול הפועל באר שבע) ודני גרופר שסיים את העונה לא ישחקו גם כן.

הצהובים, למרות זאת, לא מרימים ידיים כשאלעד מדמון צפוי לפתוח בהתקפה לצד הליו וארלה וסייד אבו פארחי. נועם בן הרוש צפוי להמשיך כקשר לצד עידו שחר ודור פרץ, כשאיתמר נוי בתמונה. המאמן ז`ארקו לאזטיץ` לא תרגל את ההרכב.

החדשות הטובות מבחינת הצהובים הן שאיסוף סיסוקו עשוי לעמוד לרשותו של המאמן כבר מול הפועל פתח תקוה, כשכריסטיאן בליץ` עשוי לעמוד לרשותו של המאמן מול מכבי נתניה ביום ראשון שלאחר מכן. 

ההרכב המשוער: אופק מליקה (רועי משפתי); טירייס אסנטה, מוחמד עלי קמארה, הייטור, רוי רביבו; נועם בן הרוש, עידו שחר, דור פרץ; אלעד מדמון, סייד אבו פרחי, הליו וארלה.