sportFive1649558 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

ממשיכים. בית ה` באליפות אפריקה נפתח הערב (רביעי) עם שני משחקים ובראשון מבינהם קיבלנו דרמה גדולה.

בורקינה פאסו - גינאה המשוונית 1:2
איזה סיום... אחרי 85 דקות של כדורגל נדמה היה שאנחנו בדרך ל-0:0 מאכזב, אלא שמה שקרה מאז הוא בהחלט סיומת מהסרטים. גינאה המשוונית עלתה ליתרון בדקה ה-85 משער של מרווין אנייבהו למרות חיסרון מספרי מהרחקה של מאסילו נדונג כבר בדקה ה-50. 

ג׳ורג׳י מינונגו השווה עמוק בתוספת הזמן כשאיזן בדקה ה-95 - אלא שהדרמה לא נגמרה כאן. אולי הכוכב הכי גדול של בורקינה פאסו, אדמונד טאפסובה, הסתנן ברחבה תוך כדי ערבוביב ונגח פנימה את ה-1:2 הדרמטי. צפו בתקציר בנגן הוודאו למעלה^^^

 

 

 

אלג`יריה - סודאן 0:3
אין הפתעות. ריאד מחרז כיכב עם צמד ועזר למי שנחשבת אחת הפייבוריטיות לפתוח את הטורניר ברגל ימין. שחקנה לשעבר של לסטר ומנצ`סטר סיטי ניצל את הרחקתו של סאלח אדל, שהשאיר את הסודאנים ב-10 שחקנים כבר מהדקה ה-39.

את הראשון הוא כבש מבישול יפה עם העקב שהשאיר אותו בזווית נוחה מול השער - כבר אחרי 80 שניות, כשהוא הכפיל בדקה ה-61. בדקה ה-86 איברהים מאזה עוד הוסיף את השלישי אחרי הורדה יפה של בגדאד בואונג`אח עם הראש. המחזור הבא יפגיש את שתי מנצחות, כשהאלג`יראים יפגשו עם בורקינה פאסו, בעוד סודאן תקווה להתאושש מול גינאה המשוונית.

צפו בתקציר >>>