N12
פרסומת

סגנית אלופת אירופה רוצה את גלוך: "אחליט אחרי החופשה"

דיווח: חלוץ זלצבורג ונבחרת ישראל מעורר עניין בכל אירופה, כשהאחרונה להצטרף למירוץ היא אינטר האיטלקית • תג המחיר שהוצב עליו הוא 20 מיליון יורו לפחות והוא יהפוך לישראלי היקר בהיסטוריה

בן גולדפריינד
פורסם: | עודכן:
אוסקר גלוך מונדיאל המועדונים
אוסקר גלוך | צילום: רויטרס
הקישור הועתק

רד בול זלצבורג אומנם עברה שנתיים מאכזבות, כשבין היתר לא זכתה באליפות והודחה לאחרונה בשלב הבתים של מונדיאל המועדונים, אך זה לא מפריע למועדונים מהליגות הגדולות בעולם להתעניין בכוכב הקבוצה - אוסקר גלוך הישראלי. לפי דיווחים באירופה, האחרונה להצטרף למירוץ היא סגנית אלופת אירופה אינטר, שעשויה לשלם עבורו עשרות מיליוני יורו.

גלוך, שלמרות ההדחה ממונדיאל המועדונים הרשים כשכבש שער נהדר מול פאצ'וקה, הופיע 100 פעמים בכל המסגרות במדי זלצבורג בשנתיים וחצי האחרונות, בהן שלט בהתקפה של האוסטרים עם 23 שערים ו-28 בישולים, כולל 2 שערים ו-3 בישולים ב-14 הופעות בליגת האלופות. זלצבורג סיימה את שתי העונות האחרונות במקום השני בטבלה באוסטריה.

אוסקר גלוך זלצבורג
גלוך במדי זלצבורג | צילום: רויטרס

אינטר אומנם סיימה גם היא עונה ללא זכייה בתואר, אך היא יכולה להיות מרוצה מהעובדה שהגיעה לגמר ליגת האלופות. היא מחפשת להתחזק בהתקפה, ולפי הדיווחים מוכנה לשלם את תג המחיר שהציבה עבורו זלצבורג: בין 20 ל-25 מיליון יורו. לאחרונה כריסטיאן קיבו החליף את סימונה אינזאגי בעמדת המאמן.

בחודשים האחרונים גלוך הוזכר כמועמד להרבה מאוד קבוצות מהליגות הבכירות באירופה, בין היתר פורטו, מונאקו ולידס. בריאיון שפורסם אתמול ל"קרונן צייטונג" האוסטרי הוא אמר: "קשה לומר אם כבר שיחקתי את המשחק האחרון שלי בקבוצה. אצא לחופשה ואחר כך נחכה ונראה".