(Photo by Liverpool FC/Liverpool FC via Getty Images) (צילום: ספורט 5)
(Photo by Liverpool FC/Liverpool FC via Getty Images) | צילום: ספורט 5

גביע הליגה האנגלי נמשך היום (שלישי) עם הסיבוב השלישי שלו, ובו ליברפול העפילה לשלב הבא בזכות 1:2 דרמטי על סאות`המפטון כשבמקביל צ`לסי נמנעה ממבוכה בדרך ל-1:2 על לינקולן. בנוסף, וולבס תפסה כרטיס בשמינית הגמר בזכות 0:2 על אברטון.

ליברפול - סאות`המפטון 1:2
אלכסנדר איסאק כבש את שער הבכורה שלו עם הרדס לאחר שניצל טעות קשה בהגנת האורחת כדי למצוא את הרשת בדקה ה-43. בדקה ה-76 הייתה זו הגנת ליברפול ששגתה ובסיומה של ערבוביה ברחבה ראתה את שיי צ`ארלס דוחק מקרוב וקובע שיוויון. בדקה ה-85 הוגו אקיטיקה החזיר את היתרון לליברפול וגם קבע את תוצאת המשחק, אלא שבדרך לשם הוא הורחק בעקבות צהוב שני שניתן לו לאחר שהוריד חולצה בחגיגת השער שלו.

לינקולן - צ`לסי 2:1
הבלוז לא ליקקו דבש מול היריבה מהליגה השלישית, אבל בכל זאת הצליחו להחלץ ממבוכה. לינקולן עלתה ליתרון בדקה ה-42 משער של רוברט סטריט, אך בדקה ה-48 טייריק ג`ורג` בן ה-19 איזן עבור צ`לסי ושתי דקות בלבד לאחר מכן פקונדו בונאנוטה בן ה-20 השלים את המהפך בדרך לשלב הבא.

וולבס - אברטון 0:2
מרשל מונטסי שבר את הקרח בדקה ה-29 לאחר שהיה במקום הנכון ובמקום הנכון כדי לשלוח את הכדור לרשת, ובדקה ה-88 היתרון הוכפל מהקפצה יפה של טולו ארוקודארה.

תוצאות נוספות:
ברנסלי - ברייטון 6:0
ברנלי - קארדיף 2:1
פולהאם - קמברידג` 0:1
וויגאן - וויקומב 2:0
רקסהאם - רדינג 0:2