אין כואב מזה: אחרי 90 דקות קשות, הארכה הפכפכה ודו קרב פנדלים רע מאוד, הפועל באר שבע סיימה את דרכה הערב (חמישי) בסיבוב המוקדמות הראשון של הליגה האירופית, אחרי שספגה 3:1 מלבסקי סופיה בדו קרב הפנדלים.
אלון תורג'מן כבש לזכות הדרומיים, אך דקות ספורות לאחר מכן מוסטאפה סאנגרה איזן ושלח את המשחק לפנדלים, שם החבורה של רן קוז'וך החטיאה 3 מ-4 הבעיטות שלה, בדרך להדחה מהמפעל. אילון אלמוג, קינגס קנגאווה ואלון תורג'מן החטיאו בדו קרב, לוקאס ונטורה קיבל צהוב שני ואדום במהלך ההארכה.
למרות התוצאה הצמודה והסיום הכואב מבחינת האוהדים האדומים, באר שבע הייתה הקבוצה הטובה יותר הערב. היא רשמה הרבה יותר מצבים ולא איפשרה לבולגרים לבעוט בעיטה אחת למסגרת עד עמוק אל תוך המחצית השנייה.
אמיר גנאח רשם מחצית ראשונה מצוינת, במהלכה סידר לא מעט מצבים לחבריו, תוך שהוא עושה חיים קשים לשומר שלו לאורך המשחק. בנוסף אליו, גם ונטורה היה נהדר כהרגלו, אך הוא התעייף כבר במחצית השנייה ובסופו של דבר גם קיבל אדום. אגב, באר שבע קיבלה כרטיס אדום בכל אחד מ-3 המשחקים הרשמיים שהיו לה העונה.
עם זאת, בגלל התוצאה הצמודה, כשבאר שבע הגיעה לרגעי ההכרעה, היא פשוט נפלה מהרגליים. בין אם הסיבה היא משחק אלוף האלופים באמצע בין המפגשים ובין אם לא, השחקנים האדומים נראו גמורים, עוד בכניסה להארכה וגם לפני דו קרב הפנדלים, מה שהוביל בסופו של דבר לשלוש החטאות רצופות וירידה חדה בביטחון.
אז אחרי 210 דקות של מאבק קשה, שני שערים מאוחרים ודו קרב פנדלים אחד שיעדיפו לשכוח בבירת הנגב, הפועל באר שבע סיימה את דרכה למעשה בליגה האירופית. היא ירדה כעת לקונפרנס ליג, שם מחכה לה אא"ק אתונה לצמד מפגשים בסיבוב השני של המפעל השלישי בחשיבותו. מדובר ביריבה קשה והדרומיים יקוו לתצוגה טובה יותר מאשר מול הבולגרים הערב.
