sportFive1567626 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

קיליאן אמבפה בספק למשחק הפתיחה של ריאל מדריד מול אל הילאל בגביע העולם למועדונים. בספרד דיווחו אמש (שלישי) כי כוכב הצרפתי חש ברע והחמיץ את האימון המסכם.

אמבפה התאמן אתמול כרגיל, אבל סיפר לחבריו כי החל להרגיש לא טוב והחמיץ את ארוחת הצהריים כאשר הקבוצה במיאמי. בנוסף הוא נשאר בחדרו במלון ופספס גם את המפגש עם הנשיא פלורנטינו פרס והתצלום הקבוצתי של פיפ"א.

צ'אבי אלונסו התייחס למצבו של אמבפה לקראת משחק הבכורה שלו על הקווים: "אמבפה הרגיש טוב יותר הבוקר, אנחנו נחליט מחר יחד". בנוסף, אלונסו אמר שהוא לא יודע האם אנטוניו רודיגר יהיה בסגל והוסיף שמצבו של אדוארדו קמאבינגה משתפר. מי שלא יקחו חלק לפי המאמן הם דני קרבאחל, דויד אלאבה ואדר מיליטאו.

על הרכש החדש אמר המאמן: "דין הוייסן וטרנט שחקנים נהדרים ומשפיעים מההתחלה. נראה איך יילך איתם במהלך הטורניר". לגבי השאלה האם קבוצתו פייבוריטית לזכייה הוא אמר: "בכל תחרות, אנחנו בין הפייבוריטים. אנחנו לא חושבים יותר מדי על הגמר, הכל יגיע בזמנו".

אלונסו גם התייחס למצב בו היה רודריגו עם סיום העונה וסיפר: "אני יודע מה קרה. היה לו סיום לא פשוט של העונה ומספיק זמן לעשות ריסט. אנחנו מדברים כל יום והוא צמא לתרום לריאל מדריד".

"אלונסו לא משאיר את הברזילאי בצד, הוא מראה לו אהבה ותמיד בודק איך הוא מרגיש", נטען בתקשורת המדרידאית, "הוא דוחף אותו עד לקצה באימון ורודריגו מגיב לכך בצורה טובה. עכשיו השחקן מרגיש הוא מוכן לשחק בצורה הטובה ביותר עבור המאמן שלו".

המשחק מול הקבוצה הסעודית ייערך בשעות הצהריים, שעון ארה"ב, בחום של 30 מעלות וב-75 אחוזי לחות, ובריאל מדריד לא ירצו לקחת סיכון עם מלך השערים שלהם.