N12
פרסומת

פייבוריטית חדשה: תמונת המצב באנגליה

לוח המשחקים של 3 המתחרות, הפייבוריטיות ועוד. בדרך למחזורי סיום משוגעים

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1378109
צילום: ספורט 5

ליברפול נפרדה היום (ראשון) ממנצ`סטר יונייטד ב-2:2, מה שהוביל לשינוי בסיכויי האליפות שקבעו "אופטה". הרדס החזיקו ב-47.7% לאליפות אחרי ה-0:0 בין סיטי וארסנל, אך היום התמונה השתנתה.



סיטי קפצה למקום הראשון עם 39.2%, בזמן שליברפול במקום השני עם 31.3% וארסנל, המוליכה, במקום השלישי עם 29.7%. נשארו עוד שבעה משחקים לסיום העונה, כששובר השוויון הוא הפרש שערים.



ארסנל כרגע עם 71 נקודות ו-51+, ליברפול שנייה עם 71 נקודות ו-42+ וסיטי עם 70 נקודות ו-40+. ליברפול עם לוח המשחקים הקשה ביותר על הנייר, כשנשארו לה משחקים מול טוטנהאם ומול אסטון וילה.



ארסנל תפגוש את יונייטד, את ברייטון ואת אסטון וילה החזקות, כשלמנצ`סטר סיטי נשאר הלוח הקל ביותר אחרי שגברו על אסטון וילה. נשאר להם משחק בית מול ווסטהאם, ומלבדו אין להם עוד משחקים מול קבוצות בתשיעייה הראשונה. 



ליברפול: 

 


קריסטל פאלאס (ב`)


פולהאם (ח`)


אברטון (ח`)


ווסטהאם (ח`)


טוטנהאם (ב`)


אסטון וילה (ח`)


וולבס (ב`)



ארסנל:

 


ברייטון (ח`)


אסטון וילה (ב`)


וולבס (ח`)


צ`לסי (ב`)


טוטנהאם (ח`)


בורנמות` (ב`)


מנצ`סטר יונייטד (ח`)


אברטון (ב`)



מנצ`סטר סיטי:

 


קריסטל פאלאס (ח`)


לוטון (ב`)


ברייטון (ח`)


נוטינגהאם פורסט (ח`)


וולבס (ב`)


פולהאם (ח`)


ווסטהאם (ב`)


(לסיטי נשאר משחק גם מול טוטנהאם שאליו התאריך עוד לא נקבע)